You are here: Home » Fashion » Sieraden en tassen bij Capricci

Sieraden en tassen bij Capricci

geschreven door Constance

De onlineshop Capricci heeft sinds een paar weken een nieuwe website. Deze is ontworpen door Lawless & Lotski, de huisontwerpers van oa. schoenenwinkel Sacha.

Capricci verkoopt al sinds enige tijd de tassen van Fiorelli, Mischa Barton en Ri2k, de sieraden van Disney Couture Jewelry en natuurlijk het eigen label Capricci. Want zoek je heel betaalbare sieraden met een ‘knipoog’ dan moet je echt eens kijken bij de Capricci collectie. Want dacht je van een zgn. snorketting, met een bijpassende ring (Mr. Moustache) of de Oh!Deer ketting (een korte ketting met een groot, goudkleurig, hert eraan). En Capricci neemt ook deel aan Flavourites live, van 19 t/m 21 november as.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com