Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
ladygadgets

Espressoapparaat van Philips Saeco

Voordat je het weet is weer zo ver: dan vaart de Sint ons land binnen met zijn pakjesboot of komt de Kerstman in zijn arreslee, maw. pakjestijd is in aantocht. En een leuk cadeau is een van de  volautomatische expressomachines van Philips Saeco.

De Philips Saeco apparaten beschikken over een koffiemolen in keramiek, het SBS-systeem (Saeco Brewing System) dat zorgt voor een heerlijk aroma uit de koffiebonen, en de ‘opti-dosis’-functie om de hoeveelheid gemalen koffie zelf te kiezen afhankelijk van je eigen smaak. Ben je een fan van espresso dan is er de Philips Saeco Syntia.De  Syntia Cappuccino Stainles Steel, het allernieuwste model in de Syntia-collectie, is uitgerust met een ingebouwde melkkan, voor een café au lait of een cappuccino met opgeschuimde melk, met één druk op de knop.

De Philips Saeco Exprelia is het ideale geschenk voor wie graag van koffie wisselt: een sterke espresso bij het ontbijt en voor later op de dag een romige cappuccino. De dubbele boiler zorgt ervoor dat het water meteen doorloopt, ongeacht of je stoom nodig hebt voor een cappuccino of druk voor een romige espresso. Daarnaast kan je, dankzij het ‘bean-to-cup’-personaliseringsysteem van de Exprelia je eigen persoonlijke espresso bereiden, als een echte barista. Daartoe hoef je alleen jouw favoriete koffiespecialiteit te programmeren, op een knop te druk en je koffie is klaar.Voor meer verfijnde koffieliefhebbers die van een heerlijk verse espresso houden en thuis graag vrienden en familie ontvangen, is er de Philips Saeco Xelsis. Romige espresso, opgeschuimde latte macchiato of cappuccino, stuk voor stuk met versgemalen koffiebonen? Gadgetfreaks zullen de Digitale ID van de Xelsis absoluut waarderen. Want hij is voorzien van een technologie die vingerafdrukken herkent, en daarna automatisch het persoonlijke profiel van de gebruiker herkent en het persoonlijke menu afbeeldt met 9 verschillende koffiesoorten. Op deze manier kunnen max. 6 koffiedrinkers hun favoriete koffie personalisren. Aroma, sterkte van de koffie, opgeschuimde melk: Xelsis slaat alle gegevens op in het geheugen om precies het kopje koffie te zetten waar je het meeste van houdt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?