You are here: Home » Gadget nieuws » Goed verlicht tijdens het hardlopen

Goed verlicht tijdens het hardlopen

geschreven door Constance

Het wordt steeds eerder donker en als je dan gaat hardlopen kan dat gevaarlijke situaties opleveren.

Speciaal hiervoor heeft Saucony de ViZiPRO-lijn uitgebreid. Dit najaar introduceert zij 2 nieuwe artikelen: een USB oplaadbaar LED-lampje voor een extra krachtige lichtstraal & de ProGrid Triumph 8. Het LED-lampje is afneembaar en heeft een lichtbundel van zo’n 100 meter en je kunt dit lampje opladen via de USB-poort van je pc of laptop en na zo’n 20 minuten laden ben je alweer enige uren verzekerd van verlichting. Het LED-lampje wordt door Saucony standaard gratis geleverd op ieder jack en wintershirt. Daarnaast is deze ook los te koop voor € 9,95.

Saucony heeft naast de ViZiPRO kleding nu ook een hardloopschoen die opvalt in het donker. De ProGrid Triumph 8 ViZiPRO is een lichtgewicht, feloranje schoen en deze heeft een perfecte pasvorm in het hielgedeelte én geeft meer demping door de soepelheid in de voorvoet.

Maw. je kunt veilig blijven hardlopen tijdens de donkere herfst- en winteravonden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com