You are here: Home » Columns » Huis gekocht deel 13 (laatste deel).

Huis gekocht deel 13 (laatste deel).

geschreven door Constance

We zitten inmiddels al weer een maand in ons nieuwe huis. Het voelt echt als thuis. Alles heeft zijn plek gekregen en is goed terug te vinden. De katten gaan al naar buiten, hoewel.. het zijn na de verhuizing ineens binnenkatten geworden. In ons andere huis waren ze veel meer op pad en buiten. Zou het komen dat ze zich zo thuis voelen hier, dat ze niet meer naar buiten willen?

Half november ben ik jarig en het eerste echte verjaardagsfeest gaat gevierd worden in het nieuwe huis. Het kado heb ik al uitgezocht. De Barcelona stoel van Mies van der Rohe. Helaas een replica de echte (met ingegraveerde handtekening) is helaas te duur. Op internet bij 4U Designed hebben we de stoel besteld. In het zwart staat hij mooi naast de openhaard. Levertijd 8 weken, dus pas ver na mijn verjaardag, staat hij bij de haard. Dan nog een bank en een mooie lamp naast de bank en nieuwe eetkamerstoelen bij de tafel en het plaatje is compleet!

Dit is de laatste blog uit deze serie! Uit de reacties blijkt dat veel mensen mijn belevenissen hebben gevolgd.  Het was leuk om de belevenissen te beschrijven en het soms ook zelf weer eens door te lezen. Wat gaat de tijd toch snel. In het voorjaar staat een nieuw project op stapel De Tuin. Onze belevenissen zijn hier op wonen.blogo weer  te lezen!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Tweets die vermelden Huis gekocht deel 13 (laatste deel). - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 6 oktober 2010 - 11:39

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Mart Renes, wonen. wonen heeft gezegd: Huis gekocht deel 13 (laatste deel). We zitten inmiddels al weer een maand in ons nieuwe huis. Het voelt echt als thuis.. http://dld.bz/ywHx […]

Reageer
Tweets die vermelden Huis gekocht deel 13 (laatste deel). - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 6 oktober 2010 - 11:39

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Mart Renes, wonen. wonen heeft gezegd: Huis gekocht deel 13 (laatste deel). We zitten inmiddels al weer een maand in ons nieuwe huis. Het voelt echt als thuis.. http://dld.bz/ywHx […]

Reageer
Tweets die vermelden Huis gekocht deel 13 (laatste deel). - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 6 oktober 2010 - 11:39

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Mart Renes, wonen. wonen heeft gezegd: Huis gekocht deel 13 (laatste deel). We zitten inmiddels al weer een maand in ons nieuwe huis. Het voelt echt als thuis.. http://dld.bz/ywHx […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com