You are here: Home » Schoenen & laarzen » K-Swiss hardloopschoenen

K-Swiss hardloopschoenen

geschreven door Constance

Een tijdje geleden is in Nederland het allernieuwste model sportschoenen van K-Swiss geïntroduceerd: de Tubes.

En aangezien ik zelf toewas aan nieuw paar allround indoortrainingsschoenen ben ik de Tubes eens gaan passen. Het 1e wat me opviel zijn de 4 (vrouwelijke) kleurencombinaties van de Tubes Run 100. (Voor de mannen zijn er andere combinaties gemaakt.) En daarna het gewicht van de schoen, ze wegen bijna niks. Doordat ze een schok-absorberende zool hebben met de flex-gleuven worden je knieën en voeten beschermd. (Je voelt tijdens het lopen dat de schoenen veren.) De Tubes zijn geschikt voor hardlopen op de band (buiten kan natuurlijk ook), een roeimachine of hometrainer en ook voor een aerobic of body pump workout en voor kickfun. En het materiaal van de Tubes zijn zo gemaakt dat je voeten droog en koel blijven en de speciale Stay Tied veters zorgen er voor dat ze niet losgaan tijdens je training waardoor je zou kunnen vallen.

De reden waarom ik de K-Swiss Tubes heb aangeschaft is omdat ik een allround sportschoen wilde hebben, die er leuk uitzag en ook nog eens lekker zat en dat is met deze Tubes helemaal gelukt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com