Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Xsensible Stretchwalker sandaal Test; Xsensible Stretchwalker sandaal
  • KEDS lanceert Taylor Swift limited edition sneakercollectie KEDS lanceert Taylor Swift limited edition sneakercollectie
  • Test; Xsensible Stretchwalker schoenen Test; Xsensible Stretchwalker schoenen
  • Test; Xsensible Stretchwalker schoen Test; Xsensible Stretchwalker schoen
  • Skechers introduceert een licht sneaker; Skechers GOwalk Skechers introduceert een licht sneaker; Skechers GOwalk
  • Sneakermerk Keds werkt samen met Taylor Swift Sneakermerk Keds werkt samen met Taylor Swift
shoppen

K-Swiss hardloopschoenen

Een tijdje geleden is in Nederland het allernieuwste model sportschoenen van K-Swiss geïntroduceerd: de Tubes.

En aangezien ik zelf toewas aan nieuw paar allround indoortrainingsschoenen ben ik de Tubes eens gaan passen. Het 1e wat me opviel zijn de 4 (vrouwelijke) kleurencombinaties van de Tubes Run 100. (Voor de mannen zijn er andere combinaties gemaakt.) En daarna het gewicht van de schoen, ze wegen bijna niks. Doordat ze een schok-absorberende zool hebben met de flex-gleuven worden je knieën en voeten beschermd. (Je voelt tijdens het lopen dat de schoenen veren.) De Tubes zijn geschikt voor hardlopen op de band (buiten kan natuurlijk ook), een roeimachine of hometrainer en ook voor een aerobic of body pump workout en voor kickfun. En het materiaal van de Tubes zijn zo gemaakt dat je voeten droog en koel blijven en de speciale Stay Tied veters zorgen er voor dat ze niet losgaan tijdens je training waardoor je zou kunnen vallen.

De reden waarom ik de K-Swiss Tubes heb aangeschaft is omdat ik een allround sportschoen wilde hebben, die er leuk uitzag en ook nog eens lekker zat en dat is met deze Tubes helemaal gelukt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?