Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging
  • Zon veiliger met de producten van Terra Nation Zon veiliger met de producten van Terra Nation
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport
ladygadgets

Philips AirFryer, frituren zonder olie!

Philips brengt weer een nieuw huishoudelijk apparaat op de markt: de AirFryer!

En met de AirFryer frituurpan kan je bakken zonder olie. Het geheim van de AirFryer is de gepatenteerde Rapid Air technologie: snelcirculerende hete lucht wordt gecombineerd met een grill om frietjes te bakken met 80 % minder vet, maar wel met de juiste smaak. De AirFryer bakt snacks knapperig goudbruin, van de heerlijkste frietjes tot kipnuggets, vlees en zelfs tempura.
Bovendien hoeft de AirFryer niet voorverwarmd te worden: je frietjes zijn klaar in ong. 12 minuten en dat zonder vieze frituurgeurtjes. Deze frituurpan maakt gebruik van hete lucht in plaats van olie en stoot dus minder dampen uit en verdrijft het geïntegreerde luchtfilter de geurtjes. Reinigen na het bakken met de AirFryer gaat al even makkelijk als het bakken zelf, want alles kan zo in de vaatwasser.

De AirFryer is voorzien van een timer waarmee je baktijden tot 30 minuten kan instellen en je kunt het bakken onderbreken om te zien hoe het ermee staat en je kunt vooraf de temperatuur instellen tot max. 200 ┬░C. En dmv. de foodseparator kan je ook verschillende soorten voedsel bij elkaar doen en je vlees smaakt naar vlees en je frietjes smaken naar frietes, dus geen andere smaken of geuren aan je eten. Je krijgt bij de AirFryer een kookboek en ook op de Philips website staan nog veel meer recepten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?