You are here: Home » Shoppen » Maatoverhemd bestellen

Maatoverhemd bestellen

geschreven door Constance

Ik kreeg afgelopen week een uitnodiging en een cadeaubon in mijn mailbox van de webshop Bivolino. Bivolino is een overhemdenmerk dat al sinds 1954 bestaat en nu zijn ze een samenwerking met 10 kunstenaars aangegaan. De tentoonstelling Bivolino Arty wordt morgenavond geopend in het Amsterdam Fashion Institute. (Helaas kan ik er morgenavond niet bij zijn.)

Maar de cadeaubon voor een Bivolino overhemd is wel gelijk gebruikt. (De damesblouses zijn nu nog niet te bestellen, dus Testman was de gelukkige, hij krijgt zo’n mooi maatoverhemd.) Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten overhemden: smokinghemden, overhemd op maat of fashion maatoverhemd. Testman is voor de laatste categorie gegaan en toen sloeg de twijfel al toe. Welke kleur, stof of print zou hij nemen? Er zijn nl. (alleen al in de categorie fashion) meer dan 100 verschillende stoffen, prints en kleuren. Uiteindelijk is het een donkerblauw overhemd geworden. Daarna kan je kiezen uit 16 verschillende boorden, lange of korte mouwen, 7 manchetten, wel of geen borstzak, verschillende type voorkanten en zijkanten, een contraststof in je boord en/of manchetten en tenslotte ook wel of geen monogram. En alle aanpassingen en veranderingen zie je gelijk op je scherm. Als je overhemd helemaal naar je zin is, vul je in of je een ruim, getailleerd of slimfit model wilt en zet je je lengte, boordmaat, gewicht en leeftijd neer. En reken je af.

Helaas hebben we het overhemd nog niet binnen, want het duurt ong. 2 weken voordat je hem in huis hebt, en wordt ie dus geleverd tijdens onze vakantie. Maar zodra ik terug ben lezen jullie mer over het eindresultaat. En o ja, bij je 1e bestelling zit een 100% tevredenheidsgarantie wat inhoudt dat je overhemd net zo vaak wordt aangepast totdat ie goed zit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com