Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Cellularline Total View selfiestick Test; Cellularline Total View selfiestick
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Beveilig je huis met Ring Beveilig je huis met Ring
  • Test; Netgear Arlo Pro Smart Home beveiligingscamera Test; Netgear Arlo Pro Smart Home beveiligingscamera
  • Test; Sengled Snap, een LED lamp met ingebouwde camera Test; Sengled Snap, een LED lamp met ingebouwde camera
  • Histor introduceert ‘Eerste hulp bij verfklussen’ Histor introduceert ‘Eerste hulp bij verfklussen’
ladygadgets

Nieuwe modellen Flip video-camcorder

Cisco heeft vorige week een nieuwe reeks Flip UltraHD- en Flip MinoHD-camcorders voor het opnemen en delen van HD-video volgens het eenvoudige Flip Video-concept geïntroduceers. Deze modellen hebben een nieuw design, verbeterde HD-videokwaliteit en bieden meer mogelijkheden om video’s te delen met behulp van de voorgeïnstalleerde FlipShare-software en liggen vanaf november in de winkel.

De nieuwe Flip Videocamera’s zijn nu uitgerust met beeldstabilisatie en nemen op in 720p resolutie met 50 frames per seconde, waardoor je zeer duidelijke en stabiele video’s kunnen maken. Flip-gebruikers kunnen rekenen op hoge kwaliteit HD-video waarbij het niet uitmaakt hoe ze deze bekijken of delen – op een computer, op een HD-tv (dmv. een HDMI aansluiting) of rechtstreeks uploaden naar bijv. YouTube. De camera’s werken op zowel op Windows- als Mac-computers. Ook kan je je video’s makkelijk opslaan, bewerken en delen, via email, Facebook en Twitter. Naast de verbeterde videokwaliteit en de geïntegreerde beeldstabilisatie, heeft de nieuwe Flip UltraHD een slanker ontwerp waardoor deze gemakkelijk in elke zak of handtas past. De UltraHD is 25% dunner en maakt gebruik van standaard AAA-batterijen of een oplaadbare accu die standaard wordt meegeleverd. De nieuwe Flip MinoHD met een opnamecapaciteit van één of twee uur is klein, strak en stijlvol met meer capaciteit en verbeterde HD-videokwaliteit. Net als de nieuwe UltraHD (zwart, 2 uur opnametijd), is ook de nieuwe MinoHD (zilver, 1 uur opnametijd – zwart, 2 uur opnametijd) voorzien van beeldstabilisatie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?