Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Chalrose Saddlebag De Chalrose Saddlebag
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
shoppen

Tassenweek: Fossil tassen

Het lederwarenmerk Fossil ken je misschien alleen maar van de horloges en armbanden maar zij hebben ook een hele mooie tassenlijn.

Voor dit najaar en winter is er gekozen voor het thema ‘Vintage’ en dit zie je niet alleen terug in de zonnebrillen (zoals bij het bekende pilotenmodel) maar ook in de tassen (voor hem en haar). De Heritage serie is gemaakt van ‘oud’ leer en aan elke tas hangt een sleutel en een slot. Verder heeft Fossil een mooie combinatie van casual (zoals crossovers) en fashionable modellen (zgn. hobo’s) en in heel veel verschillende kleuren en designs. Ook zijn er combinaties tussen leer en stof (patchwork) en natuurlijk zijn er ook bijpassende portemonnees en portefeuilles te koop. De heren hebben de keuze uit  zgn. messengertassen maar ook een (grote) weekendtas heeft Fossil in haar collectie, met ook voor hen een bijpassende bilfold.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?