You are here: Home » Shoppen » Tassenweek: Fossil tassen

Tassenweek: Fossil tassen

geschreven door Constance

Het lederwarenmerk Fossil ken je misschien alleen maar van de horloges en armbanden maar zij hebben ook een hele mooie tassenlijn.

Voor dit najaar en winter is er gekozen voor het thema ‘Vintage’ en dit zie je niet alleen terug in de zonnebrillen (zoals bij het bekende pilotenmodel) maar ook in de tassen (voor hem en haar). De Heritage serie is gemaakt van ‘oud’ leer en aan elke tas hangt een sleutel en een slot. Verder heeft Fossil een mooie combinatie van casual (zoals crossovers) en fashionable modellen (zgn. hobo’s) en in heel veel verschillende kleuren en designs. Ook zijn er combinaties tussen leer en stof (patchwork) en natuurlijk zijn er ook bijpassende portemonnees en portefeuilles te koop. De heren hebben de keuze uit  zgn. messengertassen maar ook een (grote) weekendtas heeft Fossil in haar collectie, met ook voor hen een bijpassende bilfold.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com