You are here: Home » Fashion » Just J Jewels

Just J Jewels

geschreven door Constance

Ik heb sieradenmerk Just J Jewels al eens eerder onder jullie aandacht gebracht (je kunt dat artikel nalezen) maar de collectie is ondertussen behoorlijk uitgebreid.

Want naast manchetknopen voor heren en mooie oorhangers met verwisselbare symbolen, zijn er ook nu ook armbanden met parels in 6 verschillende kleuren te koop. Maar dat is nog niet alles, want binnenkort komen er ook verlovings- en trouwringen, die, net als ieder item uit de sieradencollectie, een persoonlijke touch hebben.

En niet alleen is Nederland is Just J Jewels een groot succes, maar je kunt Just J ook aantreffen in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk, België, Brazilië, Mexico, de Cariben, Oostenrijk, Duitsland, Australië, Nieuw Zeeland, China en de Verenigde Staten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com