Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Versier je schoenen met Shoebeads Versier je schoenen met Shoebeads
  • Exclusieve parelsieraden van Pink Unlimited Exclusieve parelsieraden van Pink Unlimited
  • Moderne sieraden bij Viventy Moderne sieraden bij Viventy
  • Sieraden van Jeanet Kuiper Sieraden van Jeanet Kuiper
  • Sieraden van Esther Acampora Sieraden van Esther Acampora
  • Zinzi sieraden Zinzi sieraden
shoppen

Just J Jewels

Ik heb sieradenmerk Just J Jewels al eens eerder onder jullie aandacht gebracht (je kunt dat artikel nalezen) maar de collectie is ondertussen behoorlijk uitgebreid.

Want naast manchetknopen voor heren en mooie oorhangers met verwisselbare symbolen, zijn er ook nu ook armbanden met parels in 6 verschillende kleuren te koop. Maar dat is nog niet alles, want binnenkort komen er ook verlovings- en trouwringen, die, net als ieder item uit de sieradencollectie, een persoonlijke touch hebben.

En niet alleen is Nederland is Just J Jewels een groot succes, maar je kunt Just J ook aantreffen in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk, Belgiƫ, Braziliƫ, Mexico, de Cariben, Oostenrijk, Duitsland, Australiƫ, Nieuw Zeeland, China en de Verenigde Staten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?