You are here: Home » Columns » Huis gekocht (deel 9)

Huis gekocht (deel 9)

geschreven door Constance

Het is werkelijk een puinhoop op dit moment in het huis! De stukadoor is aan de slag. Overal in het huis liggen dikke klodders kalk/gips op de, gelukkig afgedekte, vloer. Het gereedschap ligt op de grond, moet hink stap sprong naar de keuken. Overal afplakplastic dat voor flink wat geluidsoverlast zorgt door de harde wind. Je zou denken dat een nieuwbouwhuis minder zou tochten…De badkamer is niet meer herkenbaar het lijkt wel een kunstwerk van Christo, totaal ingepakt!

Maar dit is nog niet alles! Vandaag zijn de installateurs van de open haard aan de slag gegaan.Ze hebben in de verdiepingsvloeren gaten geboord, voor de aan- en afvoerkanalen. Tot overmaat van ramp hebben ze een elektrische kabel door gezaagd. Computer uit en de stoppen doorgeslagen. Je zou er moedeloos van worden…

 Maar er is ook een positieve kant! Het plafond en de muren worden mooi glad, we lopen nog steeds op schema, de haard wordt zoals we hem hebben gedroomd. Het einde komt in zicht! 

 Is het niet zo dat iets altijd eerst lelijk moet zijn voor dat het prachtig wordt? Nou, dát houdt me nu op de been!

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com