You are here: Home » Beauty gadgets » Philips Lumea IPL ontharingssysteem

Philips Lumea IPL ontharingssysteem

geschreven door Constance

Al enige jaren geleden heb ik, dmv. de Ellipse flitslamp, mijn bikinilijn en oksels definitief laten ontharen. Het resultaat is nog steeds fantastisch en ik zou dan ook dolgraag mijn benen laten doen, maar de kosten hiervoor zijn behoorlijk hoog.

Philips heeft daarom, speciaal voor thuisgebruik, het Philips Lumea IPL (Intense Pulsed Light) ontharingssysteem ontwikkeld en morgen is hiervan de introductie in Nederland. En ladygadgets.blogo.nl is hierbij!

Ik heb wel alvast de Q & A doorgekeken op de website van Philips en daarop kan je lezen dat de lichtintensiteit wel minder is dan die van een professionele behandeling en dat je daardoor een minder langdurig resultaat hebt, maar het is natuurlijk altijd veel beter dan dat je onthaart dmv. harsen, scheren of epileren. En de reden van Philips om juist nu (herfst/winter) met de introductie van dit ontharingssysteem te komen, is een puur praktische want dan kan je alvast nu met de behandelingen beginnen en ben je volgend jaar lente haarloos op de plekken waar je geen haren wilt hebben. (En na 4 tot 5 behandelingen heb je al resultaat.)

Verder ben ik heel benieuwd of wij morgen ook een demonstratie gaan krijgen bij onszelf zodat wij kunnen voelen en meemaken wat je er gebeurt als je het apparaat aanschaft. Wordt vervolgd………..

Gerelateerde artikelen

52 reacties

Introductie Philips Lumea - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 28 augustus 2010 - 08:00

[…] Gadgets, Gadget Test, Gadget nieuws, Home Gadgets, Men's Gadgets.Donderdagochtend ben ik bij de introductie van de Philips Lumea aanwezig geweest. De Lumea is het Intense Pulsed Light ontharingssysteem (voor […]

Reageer
Introductie Philips Lumea - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 28 augustus 2010 - 08:00

[…] Gadgets, Gadget Test, Gadget nieuws, Home Gadgets, Men's Gadgets.Donderdagochtend ben ik bij de introductie van de Philips Lumea aanwezig geweest. De Lumea is het Intense Pulsed Light ontharingssysteem (voor […]

Reageer
Milavic 14 september 2010 - 22:33

Enkele weken geleden heb ik de Philips Lumea ontvangen om deze te mogen testen. Een apparaat om de teruggroei van haren bij vrouwen te vertragen. Philips belooft dat na gebruik van ongeveer 2 maanden de haargroei afneemt, waardoor scheren niet meer nodig is. Iedere twee weken een behandeling met de Lumea is voldoende.
Ik heb het apparaat nu een aantal keer gebruikt en merk dat haar minder snel terug groeit. Het apparaat is makkelijk in het gebruik. Het ligt lekker in de hand. Je moet er voor zorgen dat het vlak in zijn geheel in aanraking is met de huid. Soms moet je daarvoor gewoon even wat harder drukken. Daarna kun je direct op de knop drukken en er komt een lichtflits. Verplaats het venster en gelijk klaar voor gebruik. Je hoeft niet te wachten tot het apparaat opnieuw oplaad of iets dergelijks. Zo kun je in korte tijd grote vlakken behandelen. Verder is de behandeling pijnloos.
Nadeel van het apparaat is alleen wel dat de accu slechts een kwartier meegaat en daarna weer anderhalf uur moet opladen. Over een onderbeen doe je ook ongeveer een kwartier. Ik had dus eerst oksels en bikinilijn gedaan en vervolgens stopte hij halverwege mijn been. Door de lange oplaadtijd kun je niet makkelijk je vrije zondag gebruiken om even alle gebieden te behandelen. Ander nadeel is dat je het niet mag gebruiken wanneer je net lang in de zon hebt gezeten. Ik heb het apparaat gekregen om te testen gedurende de zomermaanden. Dit maakte het minder handig in gebruik.
Uiteindelijk ben ik wel van mening dat het het waard is om een aantal dagen uit de zon te blijven om het product te gebruiken. De eerste weken zie je niet direct resultaten (ik tenminste niet, maar ik heb last van vrij dikke haartjes, mogelijk zit daar ook verschil in), maar na meerdere behandelingen is het resultaat goed te zien.

Reageer
Milavic 14 september 2010 - 22:33

Enkele weken geleden heb ik de Philips Lumea ontvangen om deze te mogen testen. Een apparaat om de teruggroei van haren bij vrouwen te vertragen. Philips belooft dat na gebruik van ongeveer 2 maanden de haargroei afneemt, waardoor scheren niet meer nodig is. Iedere twee weken een behandeling met de Lumea is voldoende.
Ik heb het apparaat nu een aantal keer gebruikt en merk dat haar minder snel terug groeit. Het apparaat is makkelijk in het gebruik. Het ligt lekker in de hand. Je moet er voor zorgen dat het vlak in zijn geheel in aanraking is met de huid. Soms moet je daarvoor gewoon even wat harder drukken. Daarna kun je direct op de knop drukken en er komt een lichtflits. Verplaats het venster en gelijk klaar voor gebruik. Je hoeft niet te wachten tot het apparaat opnieuw oplaad of iets dergelijks. Zo kun je in korte tijd grote vlakken behandelen. Verder is de behandeling pijnloos.
Nadeel van het apparaat is alleen wel dat de accu slechts een kwartier meegaat en daarna weer anderhalf uur moet opladen. Over een onderbeen doe je ook ongeveer een kwartier. Ik had dus eerst oksels en bikinilijn gedaan en vervolgens stopte hij halverwege mijn been. Door de lange oplaadtijd kun je niet makkelijk je vrije zondag gebruiken om even alle gebieden te behandelen. Ander nadeel is dat je het niet mag gebruiken wanneer je net lang in de zon hebt gezeten. Ik heb het apparaat gekregen om te testen gedurende de zomermaanden. Dit maakte het minder handig in gebruik.
Uiteindelijk ben ik wel van mening dat het het waard is om een aantal dagen uit de zon te blijven om het product te gebruiken. De eerste weken zie je niet direct resultaten (ik tenminste niet, maar ik heb last van vrij dikke haartjes, mogelijk zit daar ook verschil in), maar na meerdere behandelingen is het resultaat goed te zien.

Reageer
Daisy Editie NL 21 september 2010 - 11:52

Hallo allemaal,
Wij willen het Philips IPL ontharingssysteem ook testen in één van onze uitzendingen (Editie NL, RTL 4). Nu zijn we dus ook op zoek naar vriendinnen/familieleden of collega’s die samen dit apparaat willen testen. Het apparaat krijgt u van ons!
De test wordt uiteraard vastgelegd op camera.
Dus wil je gratis ontharen? Laat het ons weten: daisy.van.der.lans@rtl.nl

Reageer
Daisy Editie NL 21 september 2010 - 11:52

Hallo allemaal,
Wij willen het Philips IPL ontharingssysteem ook testen in één van onze uitzendingen (Editie NL, RTL 4). Nu zijn we dus ook op zoek naar vriendinnen/familieleden of collega’s die samen dit apparaat willen testen. Het apparaat krijgt u van ons!
De test wordt uiteraard vastgelegd op camera.
Dus wil je gratis ontharen? Laat het ons weten: daisy.van.der.lans@rtl.nl

Reageer
Marian Kleve 16 oktober 2010 - 12:50

Beste Daisy,

Ik ken genoeg mensen in mijn omgeving die dit zouden willen testen. Dus kom maar op!!

groet van Marian

Reageer
Marian Kleve 16 oktober 2010 - 12:50

Beste Daisy,

Ik ken genoeg mensen in mijn omgeving die dit zouden willen testen. Dus kom maar op!!

groet van Marian

Reageer
judithbijlefeld 28 oktober 2010 - 15:02

graag wil ik het apparaat uittesten
met vrienlijke groet,
judith bijlefeld

Reageer
Constance 28 oktober 2010 - 15:19

Judith, je moet hiervoor een mail sturen naar het adres dat in de reactie vermeld staat

Reageer
judithbijlefeld 28 oktober 2010 - 15:02

graag wil ik het apparaat uittesten
met vrienlijke groet,
judith bijlefeld

Reageer
Constance 28 oktober 2010 - 15:19

Judith, je moet hiervoor een mail sturen naar het adres dat in de reactie vermeld staat

Reageer
Marielle 6 november 2010 - 15:07

Hoi Dais,

Ik en mijn vriendin zou graag dit willen testen, laat maar horen.

Gr Marielle

Reageer
Marielle 6 november 2010 - 15:07

Hoi Dais,

Ik en mijn vriendin zou graag dit willen testen, laat maar horen.

Gr Marielle

Reageer
Bi 7 november 2010 - 14:43

Vroeg me af of het testen al is begonnen en wanneer deze resultaten worden uitgezonden?

Reageer
Constance 7 november 2010 - 17:59

Bi, ik heb al een aantal testartikelen geschreven op zowel ladygadgets.blogo.nl als op shoppen.blogo.nl over de Philips Lumea. Kijk even onder Gadget Test en je komt ze vanzelf tegen of gebruik de zoekfunctie.

Reageer
Bi 7 november 2010 - 14:43

Vroeg me af of het testen al is begonnen en wanneer deze resultaten worden uitgezonden?

Reageer
Constance 7 november 2010 - 17:59

Bi, ik heb al een aantal testartikelen geschreven op zowel ladygadgets.blogo.nl als op shoppen.blogo.nl over de Philips Lumea. Kijk even onder Gadget Test en je komt ze vanzelf tegen of gebruik de zoekfunctie.

Reageer
Karo 28 november 2010 - 13:22

Wat zijn de kosten van het apparaat ongeveer?

Reageer
Constance 29 november 2010 - 15:23

De Philips Lumea kost euro 499,- en is bij Douglas te koop

Reageer
Karo 28 november 2010 - 13:22

Wat zijn de kosten van het apparaat ongeveer?

Reageer
Constance 29 november 2010 - 15:23

De Philips Lumea kost euro 499,- en is bij Douglas te koop

Reageer
Ilona Klause 18 januari 2011 - 14:19

Geachte heer / mevrouw,
Bij deze wil ik u vriendelijk verzoeken of u mij kunt aangeven of ik nog in aanmerking kan komen voor deelname aan een ontharingstest van de schaamstreek door middel van de Philips Lumea ontharing methode. U antwoord te gemoet ziende, verblijf ik met vriendelijke groet. Ilona.

Reageer
Constance 18 januari 2011 - 16:15

Ilona, deze probeer actie liep/loopt via RTL4. Je moet hiervoor het emailadres gebruiken dat in de reactie vermeld staat. Ladygadgets.blogo.nl heeft hier niets mee te maken en ik weet dus ook niet of de actie nog loopt.

Reageer
Ilona Klause 18 januari 2011 - 14:19

Geachte heer / mevrouw,
Bij deze wil ik u vriendelijk verzoeken of u mij kunt aangeven of ik nog in aanmerking kan komen voor deelname aan een ontharingstest van de schaamstreek door middel van de Philips Lumea ontharing methode. U antwoord te gemoet ziende, verblijf ik met vriendelijke groet. Ilona.

Reageer
Constance 18 januari 2011 - 16:15

Ilona, deze probeer actie liep/loopt via RTL4. Je moet hiervoor het emailadres gebruiken dat in de reactie vermeld staat. Ladygadgets.blogo.nl heeft hier niets mee te maken en ik weet dus ook niet of de actie nog loopt.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com