Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Stralend de lente van 2019 in met CATRICE Stralend de lente van 2019 in met CATRICE
  • essence Trend Edition ‘Into the snow glow’ essence Trend Edition ‘Into the snow glow’
  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
shoppen

LOOkX Make-up kleuren winter 2010/2011

Deze winter voeren natuurlijke, zachte tinten de boventoon. Met kleuren die dichtbij de natuur liggen, zoals bruine nuances (beige/mokka), oudroze, paars, grijs en blauw, kun je verschillende natural glam looks creëren, van een subtiele make-up voor overdag tot een sprankelende feestlook voor ’s avonds! En dat geldt niet alleen voor de ogen maar ook voor de lippen.

De LOOkX collectie bestaat uit 4 kleuren lipsticks, 2 glanzende en 2 matte kleuren (en mat is de trend van deze winter, en ik weet het: het is nog even wennen.) en 4 kleuren oogschaduw. De Smokey Eyes zijn een blijfertje, maar wel met een zachter accent, dus niet meer het heftige zwart, maar meer warme kleuren zoals antracietgrijs of blauw. En wat heel erg handig is, is dat je je kleuren oogschaduw zelf kunt samenstellen dmv. de LOOkX Trendbox. Deze Trendbox biedt ruimte aan 3 verschillende kleuren oogschaduw en deze ‘vul’ je zelf. De oogschaduw blijft zitten omdat er een magneetsysteem in de Trendbox zit.

Dit zijn de 4 lipstick kleuren:
LOOkX Lipstick Shiny Mocca nr 10
LOOkX Lipstick Shiny purple nr 11
LOOkX Lipstick Mat pink nr 12
LOOkX Lipstick Mat choco nr 13

En dit zijn de 4 oogschaduwkleuren:
LOOkX Cobble Stone blue/black nr 40
LOOkX Cobble Stone blue nr 41
LOOkX Cobble Stone purple/pink nr 42
LOOkX Cobble Stone brown/sand nr 43

Ik heb zelf 2 lipsticks en een Trendbox met oogschaduw thuisgestuurd gekregen om te testen en ik ben zelf een grote fan van een lekkere, (liefst vettige) glanzende lipstick dus moest ik wel erg wennen aan de matte lipstick nr. 12 (mat pink) maar omdat je lippen totaal niet droog gaan aanvoelen heb je helemaal niet het idee dat je een matte lipstick ophebt en ook is mat wel erg mooi na een aantal jaren de lipgloss gezien te hebben in het modebeeld. De glanzende lipstick nr. 11 (shiny purple) heeft een mooie natuurlijke glans en staat er mooi bij een ‘echte’ winterse outfit.

In mijn Trendbox zaten de 3 kleuren waarin je perfecte smokey eyes kunt maken. Ik heb nl. Blue/black (nr. 40), Blue (nr. 41) en Purple/pink (nr. 42) in mijn doosje zitten en wat me opviel is dat oogschaduw de hele dag perfect bleef zitten. Verder kan je de oogschaduw ook nat gebruiken voor een ‘dramatischere’ uitstraling met nog meer glanseffecten. En wat mij ook erg aanspreekt aan de LOOkX cosmetica is dat deze niet op dieren wordt getest en dat er mineralen, edelstenen en parels worden verwerkt in de diverse producten voor een mooier effect en zodat je make-up de hele dag goed blijft zitten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?