Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
shoppen

Philips Lumea IPL ontharingssysteem

Al enige jaren geleden heb ik, dmv. de Ellipse flitslamp, mijn bikinilijn en oksels definitief laten ontharen. Het resultaat is nog steeds fantastisch en ik zou dan ook dolgraag mijn benen laten doen, maar de kosten hiervoor zijn behoorlijk hoog.

Philips heeft daarom, speciaal voor thuisgebruik, het Philips Lumea IPL (Intense Pulsed Light) ontharingssysteem ontwikkeld en vandaag is de introductie in Nederland. En shoppen.blogo.nl is erbij!

Nu vraag je je misschien af of het wel verantwoord is om zo’n behandeling gewoon bij je thuis te doen ipv. om naar een schoonheidssalon te gaan. Er is wel een verschil in lichtintensiteit tussen de professionele flitsapparatuur en de Philips Lumea IPL, waardoor het resultaat minder langdurig is, maar het werkt wel veel beter dan bij harsen, scheren of epileren.

Verder heeft Philips juist de herfst gekozen om de Lumea te introduceren, want deze periode (en de winter) is bij uitstek geschikt om met de behandelingen te beginnen waardoor je volgend voorjaar en zomer haarloos begint en je hebt na 4 tot 5 behandeling al een goed resultaat.

Ik ben heel benieuwd hoe het apparaat eruit ziet en hoe makkelijk het ontharen gaat . (Ik hoop stiekem dat we ook een demonstratie gaan krijgen bij ons zelf.) Dus wordt vervolgd…..

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?