Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Acer Air Monitor Test; Acer Air Monitor
  • Test; Netatmo Home Coach Test; Netatmo Home Coach
  • Netatmo introduceert de Healthy  Home Coach Netatmo introduceert de Healthy Home Coach
  • Test; Philips Pro Dryer – haardroger Test; Philips Pro Dryer – haardroger
  • Philips introduceert nieuwe babyfoon Philips introduceert nieuwe babyfoon
  • Philips Pro-serie haarverzorgingsproducten Philips Pro-serie haarverzorgingsproducten
ladygadgets

Elektrische Hot Stone massage

Ik ben zelf geen fan van een sauna bezoek, maar de hot stone massages vind ik heerlijk. Alleen kan je die niet bij jezelf doen.

Maar met de Spire Thermal Stone is dat verleden tijd. Je laadt de Thermal Stone op via de usb-poort van je computer of met de (meegeleverde) adapter. Er zijn 2 temperatuurstanden, 39C of 45C en je legt, na opwarming, de steen op de pijnlijke of koude plek van je lichaam en vervolgens krijg je een lekker ontspannen gevoel. Nadat ie is opgeladen blijft de steen ong. 10 uur warm en het opladen duurt ong. 3 uur.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?