You are here: Home » Shoppen » Test: Dieetmaaltijd van Diako

Test: Dieetmaaltijd van Diako

geschreven door Constance

De maanden juli en augustus zijn bij mij altijd erg gezellig, eerst ben ik jarig, dan volgt mijn trouwdag, daarna is een goede vriend jarig, vervolgens mijn schoonzusje, feestje hier, etentje daar, afspraak met een goede vriendin die je al een hele tijd niet hebt gezien……. Moet ik doorgaan? Je voelt hem al aankomen, er is ongemerkt wel wat bij gekomen en aangezien ik nog in mijn bikini moet (ga begin oktober de zon opzoeken) wil ik een paar kilo kwijt. (Ik heb tot eind augustus nog wel wat feesten en partijen staan, maar begin september ga ik aan de slag.)

Ik sport wel 3x per week dus is een crash dieet waarbij ik niks mag eten, echt niets voor mij. Want als je iets niet mag, dan wil je het juist. Daarom was ik blij dat ik de Diako dieetmaaltijden mag gaan testen. Er zijn 6 verschillende weekmenu’s en ik heb gekozen voor het Fit & Slank menu en je kunt in 6 dagen tussen de 1 tot 2 kilo afvallen. Er zijn 5 eetmomenten per dag en je krijgt max. 1.100 calorie├źn binnen. En als je wilt mag je ook nog een extra portie fruit of groente eten.

Wat houdt het Fit & Slank menu in? Je krijgt een piepschuimdoos (met dry ice) waarin alle maaltijden, tussendoortjes etc. zitten en je kunt alles gelijk in de vriezer en koelkast doen. En boodschappen doen is ook niet nodig want alles zit al in het pakket (op de magere melk na). En hieronder kan je zien wat ik ga eten, en ik verheug me vooral op de gummibeertjes ­čśë want die eet ik normaal gesproken nooit maar ik vind ze wel erg lekker. Ik ben reuze benieuwd hoe alles smaakt en hoeveel kilo ik ga afvallen dus wordt vervolgd…

Het hele pakket zoals het bij je thuis bezorgd wordt.

Dit is mijn weekmenu:

Dag 1 – Eerste ontbijt: High-prote├»ne koffiedrink mixen met 250 ml magere melk
Tweede ontbijt: 2 kn├Ąckebr├Âd met roomkaas en honing
Warm middageten: Shoarmapannetje
Tussendoortje: Latte macciato reep
Avondeten: Frans stoofvlees ”Dijon” met aardappelpartjes

Dag 2 – Eerste ontbijt: High-prote├»ne vanilledrink mixen met 250 ml magere melk
Tweede ontbijt: 2 sneetjes volkorenbrood met Mediterrane vissalade
Warm middageten: Spaghetti ”Spinacio” met kipfiletreepjes
Tussendoortje: Guarana choco energie snack
Avondeten: Chili con carne
Gummibeertjes

Dag 3 – Eerste ontbijt: High-prote├»ne koffiedrink mixen met 250 ml magere melk
Tweede ontbijt: 2 sneetjes volkorenbrood met leverworst
Warm middageten: “Pastasotto”Rijstnoedels met komkommer en cherrytomaten
Tussendoortje:Choco-pompoenreep
Avondeten: Runderrollade met gekookte aardappelen

Dag 4 – Eerste ontbijt: High-prote├»ne koffiedrink mixen met 250 ml magere melk
Tweede ontbijt: Special power muesli mixen met 100ml magere melk
Warm middageten: Broccoliroomsoep
Tussendoortje: Cranberryreep
Avondeten: Spaghetti met rivierkreeftjes
Vanillepudding met chocoladesaus

Dag 5 – Eerste ontbijt: High-prote├»ne vanilledrink mixen met 250 ml magere melk
Tweede ontbijt: 2 sneetjes volkorenbrood met kruidenpat├ę
Warm middageten: Tomatensoep met gehaktballetjes
Tussendoortje: Energie-vruchtenreep
Avondeten: Runderstoofvlees in mierikswortelsaus met gekookte aardappelen

Dag 6 – Eerste ontbijt: High-prote├»ne vanilledrink mixen met 250 ml magere melk
Tweede ontbijt: 2 sneetjes volkorenbrood met smeerkaas, 1 tomaat
Warm middageten: penne “Porro”met kalkoenfilet
Tussendoortje: Chocoladepudding met vanillesaus
Avondeten: Kippanntje met franse groentenmix
Gummibeertjes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com