You are here: Home » Columns » Huis gekocht!(deel 8)

Huis gekocht!(deel 8)

geschreven door Constance

Het einde komt in zicht! We zijn verhuisd…met onze kantoren dan… Zondag zijn de bureaus, computers, administratie, schilderijen etc. met hulp van een goede en sterke vriend verhuist.

Net de eerste werkdag in mijn nieuwe kantoor achter de rug. Het is wel vreemd op een totaal andere plek te werken. Maar met mijn eigen meubels om mij heen is het ook weer vertrouwd. Ik voel me wel senang hier!

 Maandag komen de stukadoor en de haardenman…onze openhaard wordt geplaatst. Ze plaatsen deze in twee dagen… De haard gaat de eyecatcher worden.

De haard is een wens van ons tweeën en dus een must have in ons nieuwe huis. Deze haard heeft een glasplaat aan de voorzijde die je naar gelieve omhoog of omlaag kan gebruiken. Gesloten geeft de haard zo’n 60 tot 70% meer warmte opbrengst dan geopend, dus de thermostaat voor de vloerverwarming kan omlaag als we haard gebruiken. Dat bespaard weer!

Het  ontwerp is van eigen hand. Inspiratie opgedaan in de winkel en uit de verkoopfolder.  Met de houthaard aan de voorzijde en de houtopslag aan de zijkant (lijkt op de afbeelding hierboven).  Omdat het hout aan de zijkant wordt opgeslagen hoef je niet voor elk blokje hout naar buiten of deze in aparte mand neer te zetten.

Op 6 september gaan we echt verhuizen, de eerste nacht  in ons nieuwe huis. Wennen aan nieuwe geluiden, en hoe zal het gaan met onze katten, kunnen die wennen?? Met veel nieuwe zaken om ons heen maar ook met vertrouwde elementen zullen we ons hier snel thuis voelen.

 Mart Renes

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden Huis gekocht!(deel8) - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 18 augustus 2010 - 08:52

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Mart Renes, wonen. wonen heeft gezegd: Huis gekocht!(deel8) Het einde komt in zicht! We zijn verhuisd…met onze kantoren dan… Zondag zijn de bureau.. http://dld.bz/ssbr […]

Reageer
Tweets die vermelden Huis gekocht!(deel8) - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 18 augustus 2010 - 08:52

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Mart Renes, wonen. wonen heeft gezegd: Huis gekocht!(deel8) Het einde komt in zicht! We zijn verhuisd…met onze kantoren dan… Zondag zijn de bureau.. http://dld.bz/ssbr […]

Reageer
Tweets die vermelden Huis gekocht!(deel8) - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 18 augustus 2010 - 08:52

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Mart Renes, wonen. wonen heeft gezegd: Huis gekocht!(deel8) Het einde komt in zicht! We zijn verhuisd…met onze kantoren dan… Zondag zijn de bureau.. http://dld.bz/ssbr […]

Reageer
Tweets die vermelden Samsung Full-HD camcorder met schuine lens - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 14 september 2010 - 17:53

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door NataschaDerogee, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Samsung Full-HD camcorder met schuine lens: Samsung lanceert met de HMX-T10 een Full-HD camcorder voorzien van een… http://bit.ly/bb1Wrb […]

Reageer
Tweets die vermelden Samsung Full-HD camcorder met schuine lens - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 14 september 2010 - 17:53

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door NataschaDerogee, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Samsung Full-HD camcorder met schuine lens: Samsung lanceert met de HMX-T10 een Full-HD camcorder voorzien van een… http://bit.ly/bb1Wrb […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com