Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
wonen

Huis gekocht!(deel 8)

Het einde komt in zicht! We zijn verhuisd…met onze kantoren dan… Zondag zijn de bureaus, computers, administratie, schilderijen etc. met hulp van een goede en sterke vriend verhuist.

Net de eerste werkdag in mijn nieuwe kantoor achter de rug. Het is wel vreemd op een totaal andere plek te werken. Maar met mijn eigen meubels om mij heen is het ook weer vertrouwd. Ik voel me wel senang hier!

 Maandag komen de stukadoor en de haardenman…onze openhaard wordt geplaatst. Ze plaatsen deze in twee dagen… De haard gaat de eyecatcher worden.

De haard is een wens van ons tweeën en dus een must have in ons nieuwe huis. Deze haard heeft een glasplaat aan de voorzijde die je naar gelieve omhoog of omlaag kan gebruiken. Gesloten geeft de haard zo’n 60 tot 70% meer warmte opbrengst dan geopend, dus de thermostaat voor de vloerverwarming kan omlaag als we haard gebruiken. Dat bespaard weer!

Het  ontwerp is van eigen hand. Inspiratie opgedaan in de winkel en uit de verkoopfolder.  Met de houthaard aan de voorzijde en de houtopslag aan de zijkant (lijkt op de afbeelding hierboven).  Omdat het hout aan de zijkant wordt opgeslagen hoef je niet voor elk blokje hout naar buiten of deze in aparte mand neer te zetten.

Op 6 september gaan we echt verhuizen, de eerste nacht  in ons nieuwe huis. Wennen aan nieuwe geluiden, en hoe zal het gaan met onze katten, kunnen die wennen?? Met veel nieuwe zaken om ons heen maar ook met vertrouwde elementen zullen we ons hier snel thuis voelen.

 Mart Renes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?