Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Pretty Wild Lingerie; voor overdag én ’s avonds Pretty Wild Lingerie; voor overdag én ’s avonds
  • Laurèl Flagship store in Amsterdam Laurèl Flagship store in Amsterdam
  • Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje
  • Lancering Addy van den Krommenacker jurkje voor Oger Donna Lancering Addy van den Krommenacker jurkje voor Oger Donna
  • Lancering Hugo Boss Orange horloges Lancering Hugo Boss Orange horloges
shoppen

Grazia PC Catwalk 2010

Alweer voor de 3e keer wordt de Grazia PC Catwalk gehouden en deze keer as. zondag (22 augustus).

Je kunt gratis front row zitten aan de langste catwalk van Nederland want de modeshow vindt plaats in de PC Hooftstraat in Amsterdam (vanaf 12 uur) en er zijn meer dan 1.200 stoelen beschikbaar. De modeelen worden gestyled door Wella Professionals en wordt ism. het Fashion & Museum District gehouden. Tijdens deze spectaculaire fashion happening worden de nieuwste wintertrends van alle toonaangevende merken voor het seizoen 2010/2011 geshowd. Dankzij de 350m lange catwalk kan iedereen de show van dichtbij zien.

Maar er is nog meer want jij kunt, als Fashionista, kans maken op de titel ‘Best Dressed’ en daarbij de ‘Best Dressed Award’ in ontvangst nemen en ook euro 1.000 shoppingmoney en een fotoshoot in de Grazia.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?