You are here: Home » Fashion » Grazia PC Catwalk 2010

Grazia PC Catwalk 2010

geschreven door Constance

Alweer voor de 3e keer wordt de Grazia PC Catwalk gehouden en deze keer as. zondag (22 augustus).

Je kunt gratis front row zitten aan de langste catwalk van Nederland want de modeshow vindt plaats in de PC Hooftstraat in Amsterdam (vanaf 12 uur) en er zijn meer dan 1.200 stoelen beschikbaar. De modeelen worden gestyled door Wella Professionals en wordt ism. het Fashion & Museum District gehouden. Tijdens deze spectaculaire fashion happening worden de nieuwste wintertrends van alle toonaangevende merken voor het seizoen 2010/2011 geshowd. Dankzij de 350m lange catwalk kan iedereen de show van dichtbij zien.

Maar er is nog meer want jij kunt, als Fashionista, kans maken op de titel ‘Best Dressed’ en daarbij de ‘Best Dressed Award’ in ontvangst nemen en ook euro 1.000 shoppingmoney en een fotoshoot in de Grazia.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com