Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Met een Hortensia in huis leef je gezonder Met een Hortensia in huis leef je gezonder
  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon
shoppen

Floris van Bommel Lederwaren

Floris van Bommel heeft zijn collectie lederwaren uitgebreid met een billfold en 3 verschillende maten organisers.

Je herkent de ‘eigenwijze’ stijl van Floris van Bommel aan verschillende détails, zoals de knalpaarse voering. Vorig jaar introduceerde hij de lederwaren gemaakt van kalfs- en rundleer, nu heeft hij suède gebruikt voor zijn collectie. Er zijn organisers in A5, senior en junior formaat en deze hebben een horizontaal vak, 10 creditcardvakjes, een pennenlus en een sluitklip. In de ringband is ruimte voor een weekagenda en notities. En de billfold is in bijpassende stijl uitgevoerd.  De prijzen liggen tussen de euro 99,- en euro 209,-.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?