You are here: Home » Gadgets » Floris van Bommel Lederwaren

Floris van Bommel Lederwaren

geschreven door Constance

Floris van Bommel heeft zijn collectie lederwaren uitgebreid met een billfold en 3 verschillende maten organisers.

Je herkent de ‘eigenwijze’ stijl van Floris van Bommel aan verschillende détails, zoals de knalpaarse voering. Vorig jaar introduceerde hij de lederwaren gemaakt van kalfs- en rundleer, nu heeft hij suède gebruikt voor zijn collectie. Er zijn organisers in A5, senior en junior formaat en deze hebben een horizontaal vak, 10 creditcardvakjes, een pennenlus en een sluitklip. In de ringband is ruimte voor een weekagenda en notities. En de billfold is in bijpassende stijl uitgevoerd.  De prijzen liggen tussen de euro 99,- en euro 209,-.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com