Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
  • Overknee boots van DUO Overknee boots van DUO
  • DUO lanceert party collectie DUO lanceert party collectie
  • Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière
shoppen

Danie Bles ontwerpt wederom een Manfield schoenencollectie

Half augustus is het weer zover, dan lanceert styliste Danie Bles wederom een Mix & Match Fall Collection voor Manfield.

Na haar 1e succesvolle Mix & Match by Danie for Manfield collectie kan een vervolg niet uitblijven en Danie heeft voor deze winter Yolanthe als inspiratiebron genomen. De reden waarom Danie gekozen heeft voor Yolanthe is om dat zij dit jaar helemaal in de spotlights staat. En of zij nu gaat winkelen met vriendinnen of een show presenteert, altijd ziet Yolanthe er goed verzorgd uit. En ook kiest zij regelmatig voor ‘classics’ als een Burberry regenjas of een Lanvin tas en dit combineert zij dan met trendy accessoires. Daarom heeft Danie ook hippe enkellaarsjes ontworpen want je kunt ze heel goed combineren met een skinny jeans of een leren broek. Maar Danie is ook voor zichzelf aan de slag met haar eigen laarzen! En dit is een laars (in antraciet of zand) geworden die langer dan 1 seizoen meegaat.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?