You are here: Home » Fashion » Danie Bles ontwerpt wederom een Manfield schoenencollectie

Danie Bles ontwerpt wederom een Manfield schoenencollectie

geschreven door Constance

Half augustus is het weer zover, dan lanceert styliste Danie Bles wederom een Mix & Match Fall Collection voor Manfield.

Na haar 1e succesvolle Mix & Match by Danie for Manfield collectie kan een vervolg niet uitblijven en Danie heeft voor deze winter Yolanthe als inspiratiebron genomen. De reden waarom Danie gekozen heeft voor Yolanthe is om dat zij dit jaar helemaal in de spotlights staat. En of zij nu gaat winkelen met vriendinnen of een show presenteert, altijd ziet Yolanthe er goed verzorgd uit. En ook kiest zij regelmatig voor ‘classics’ als een Burberry regenjas of een Lanvin tas en dit combineert zij dan met trendy accessoires. Daarom heeft Danie ook hippe enkellaarsjes ontworpen want je kunt ze heel goed combineren met een skinny jeans of een leren broek. Maar Danie is ook voor zichzelf aan de slag met haar eigen laarzen! En dit is een laars (in antraciet of zand) geworden die langer dan 1 seizoen meegaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com