Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
  • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
shoppen

Longchamp en Kate Moss

Wat 2 jaar geleden begon als een eenmalige actie (Longchamp tassenmodel The Legend) heeft als resultaat gehad dat Kate Moss haar eigen tassenlijn heeft gekregen bij Longchamp.

En wat voor tassen? Werkelijk om van te watertanden! Ikzelf (als tassenaddict) werd helemaal blij van het (kleine) model The Gloucester (zowel in leer als met zebraprint) en ook de Glastonbury (inderdaad vernoemd naar het bekende festival) is supermooi. Je kunt de Kate Moss for Longchamp collectie nog niet online kopen, maar wel in de winkel.

Wat je wel online kunt bestellen zijn natuurlijk de Longchamp Pliage tassen, maar er is nu nog een model tas online te koop: Le Cabas. Le Cabas is te koop in 4 modellen (een clutch en 3 verschillende shoppermaten). Eerst kies je het model, daarna het handvat (kort of lang), vervolgens de leerkleur van de tas en de kleur voering en ook heb je nog de keuze om je initialen in de tas te laten zetten. Je plaatst je bestelling en binnen 3 weken heb je je eigen Le Cabas in huis.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?