You are here: Home » Shoppen » Longchamp en Kate Moss

Longchamp en Kate Moss

geschreven door Constance

Wat 2 jaar geleden begon als een eenmalige actie (Longchamp tassenmodel The Legend) heeft als resultaat gehad dat Kate Moss haar eigen tassenlijn heeft gekregen bij Longchamp.

En wat voor tassen? Werkelijk om van te watertanden! Ikzelf (als tassenaddict) werd helemaal blij van het (kleine) model The Gloucester (zowel in leer als met zebraprint) en ook de Glastonbury (inderdaad vernoemd naar het bekende festival) is supermooi. Je kunt de Kate Moss for Longchamp collectie nog niet online kopen, maar wel in de winkel.

Wat je wel online kunt bestellen zijn natuurlijk de Longchamp Pliage tassen, maar er is nu nog een model tas online te koop: Le Cabas. Le Cabas is te koop in 4 modellen (een clutch en 3 verschillende shoppermaten). Eerst kies je het model, daarna het handvat (kort of lang), vervolgens de leerkleur van de tas en de kleur voering en ook heb je nog de keuze om je initialen in de tas te laten zetten. Je plaatst je bestelling en binnen 3 weken heb je je eigen Le Cabas in huis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com