Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Doro introduceert 3 nieuwe telefoons Doro introduceert 3 nieuwe telefoons
  • PLOX, handige mobiele oplader PLOX, handige mobiele oplader
  • Logeren via Airbnb Logeren via Airbnb
  • Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon
  • Je mobiel is geld waard Je mobiel is geld waard
  • Tests op ladygadgets.blogo.nl Tests op ladygadgets.blogo.nl
ladygadgets

Versace mobiele telefoon

Het was een hype, modemerken die hun eigen mobiele telefoon uitbrachten, maar op dat front is het een tijdje rustig geweest. Maar toch is er weer een ‘haute couture’ telefoon bij gekomen: de Versace Unique.

Dit toestel is ontwikkeld ism. de Modelabs Group en maakt gebruik van de technologie van LG. De randen van het 3 inch touchscreen zijn van goud of roestvrij staal en de achterkant van de Versace Unique is van leer – versierd met het bekende Versace Medusa-hoofd. Het toestel beschikt verder over 3G, een 5 megapixel camera, een media- en mp3-speler en Dolby Mobile surround.De Unique heeft een 8 Gb intern geheugen dat kan worden uitbreid tot max. 32 Gb. Hij wordt leverbaar in zwart, bruin en oud-roze en gaat alleen verkocht worden bij exclusieve juweliers en Versace-winkels. De prijs is nog niet bekend, maar ik ben bang dat je behoorlijk diep in de buidel moet gaan tasten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?