Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsung GALAXY K zoom; smartphone en selfiecamera in-een Samsung GALAXY K zoom; smartphone en selfiecamera in-een
  • HTC One Mini Test HTC One Mini Test
  • Test; Samsung GALAXY S4 zoom Test; Samsung GALAXY S4 zoom
  • Test; Samsung GALAXY S4 zoom smartphone Test; Samsung GALAXY S4 zoom smartphone
  • Nieuwe Casio EXILIM camera’s Nieuwe Casio EXILIM camera’s
  • Nieuw model Nikon COOLPIX Nieuw model Nikon COOLPIX
ladygadgets

Gadget Test: Casio digitale camera

Ik heb deze week weer een mooie digitale camera thuis gestuurd gekregen voor een Ladygadgets test; de Casio EXILIM Z-2000.

De Casio EXILIM serie is uitgebreid met 4 modellen: de EX-FH100, de EX-H15, de EX-Z550 en de EX-Z2000. De laatste 3 modellen zijn uitgerust met de Dynamischye Foto-functie en hiermee kan je bewegende beelden, direct op de camera, monteren en combineren.

Aangezien ik de Casio EXILIM Z-2000 thuis heb, ga ik eerst alle bijzonderheden van deze camera vertellen. Hij heeft 14,1 megapixels en is de Dynamische Foto-functie verbeterd. Je kunt nu ook afbeeldingen uit video knippen en deze combineren met een andere foto dat als achtergrond dient. Je kunt ook videobeelden met elkaar combineren. Verder is het heel eenvoudig om je video’s te uploaden naar YouTube of je eigen blog. Ook zit er de Premium Auto functie op en dat is een automatische functie voor het maken van foto’s doordat je alleen de sluiterknop indrukt. Dan herkent Premium Auto het punt waar hij zich op moet focussen en ‘scant’ gelijk de omgeving (zoals zonsondergang, tegenlicht of nachtopnames). En aan de hand van deze combinatie wordt de foto verwerkt en evt. gecorrigeerd. Verder heeft hij een 5x optische zoom en kan er op 1 opgeladen batterij 580 foto’s gemaakt worden en natuurlijk zijn de video-opnames in HD kwaliteit.

Ik ga aan de slag met mijn testcamera en binnenkort volgt mijn test-review.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?