Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tweezerman nagelknipper Tweezerman nagelknipper
  • Tweezerman Kersteditie Tweezerman Kersteditie
  • Tweezerman voetenvijl Tweezerman voetenvijl
  • Tweezerman Nail Rescue Kit Tweezerman Nail Rescue Kit
  • Tweezerman met Swarovski kristallen Tweezerman met Swarovski kristallen
  • Tweezerman Tweezerman
shoppen

Tweezerman Pincet

Retro t-shirts & sneakers, neon-accessoires en goude kettingen zijn weer helemaal terug. En daarop speelt Tweezerman in met de Graffiti Slant Tweezer.

Graffiti is al jaren een inspiratiebron op het gebied van kunst, mode, muziek en is een cultuur op zich en daarom kon de beautywereld niet achterblijven. Met de perfect, met de hand geveilde, pricisietips kan je je wenkbrauwen met de Graffiti Slant Tweezer in shape brengen. De pincet is geheel bedekt met Grafitti en verkrijgbaar in 3 neon kleuren; hemels blauw, shocking pink en bubblegum lila en is vanaf augustus as. te koop.

Dat Tweezerman de perfect pincet is blijkt wel uit het feit dat Tweezerman Slant Tweezer dit jaar een Glammie heeft ontvangen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?