You are here: Home » Fashion » TAG Heuer zonnebril

TAG Heuer zonnebril

geschreven door Constance

TAG Heuer Eyewear start met Audi Sport op Le Mans. TAG Heuer is de Official Partner van Audi Sport tijdens de 78e editie van de 24 uur van Le Mans op 12 en 13 juni as. en TAG Heuer verzorgt oa. de speciale ‘race’brillen.

tag heuer

Het Zwitserse TAG Heuer is verbonden met de autosport en ondersteunt dit jaar hetAudi Sport team, de absolute recordhouder van Le Mans met in totaal 8 overwinningen. Het team is nu voor Le Mans uitgerust met de TAG Heuer Eyewear Technology. Deze geavanceerde brillen passen als geen ander bij deze meest opvallende en extreme race in schemer, nacht, zonlicht of bewolking.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com