Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get the Kylie Look bij Specsavers Get the Kylie Look bij Specsavers
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
  • De Rodenstock ROCCO bril is terug! De Rodenstock ROCCO bril is terug!
  • Leen Dutch Design handgemaakte sieraden Leen Dutch Design handgemaakte sieraden
  • Vitamine D bij Sunday’s Vitamine D bij Sunday’s
  • Daskalidès bonbons Daskalidès bonbons
shoppen

TAG Heuer zonnebril

TAG Heuer Eyewear start met Audi Sport op Le Mans. TAG Heuer is de Official Partner van Audi Sport tijdens de 78e editie van de 24 uur van Le Mans op 12 en 13 juni as. en TAG Heuer verzorgt oa. de speciale ‘race’brillen.

tag heuer

Het Zwitserse TAG Heuer is verbonden met de autosport en ondersteunt dit jaar hetAudi Sport team, de absolute recordhouder van Le Mans met in totaal 8 overwinningen. Het team is nu voor Le Mans uitgerust met de TAG Heuer Eyewear Technology. Deze geavanceerde brillen passen als geen ander bij deze meest opvallende en extreme race in schemer, nacht, zonlicht of bewolking.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?