You are here: Home » Gadget nieuws » LG DuoChef: magnetron met stoomfunctie

LG DuoChef: magnetron met stoomfunctie

geschreven door Constance

Niet alleen heeft LG een wasmachine en een stofzuiger met een stoomfunctie, maar zij hebben ook een magnetron met stoom!

stoom accessoire

Twijfel je weleens aan de gezondheid van eten uit de magnetron? Met de DuoChef combimagnetron bereid je gerechten niet alleen snel, maar ook nog eens op een gezonde en lekkere manier. Door te koken met stoom, blijven vitaminen, mineralen, smaak, geur en sappigheid beter behouden. Daarnaast zorgt de stoombereiding voor minder zout en vet, en voor behoud van vitamine C in het eten.Hoe het werkt? De DuoChef Stoom beschikt over acht speciaal voorgeprogrammeerde stoomprogramma’s.

Daarnaast wordt de SteamChef accessoire meegeleverd. Deze accessoire bestaat uit een stoomschaal, stoomrek en afdekkende stoomkoepel. Deze combinatie maakt koken in de DuoChef zo speciaal. Koken wordt zo weer heel eenvoudig kokkerellen. Je kunt water of witte wijn in de stoomschaal gieten. En groente behoudt haar kleur, waardoor onder andere groene asperges ongekend mooi ogen na het bereiden. Ook het trendy slow-cooking kan in de LG DuoChef Stoom doordat deze combimagnetron over 30 graden en 40 graden Celsius beschikt.

Naast koken met stoom functioneert de LG DuoChef Stoom ook als een heteluchtoven, als grill en als magnetron. Het apparaat beschikt niet over één, maar over twee heteluchtventilatoren. De hitte wordt beter verdeeld, waardoor de gerechten gelijkmatiger bereid worden en sneller klaar zijn. Een andere unieke eigenschap van de DuoChef Stoom is, dat hij het enige apparaat op de markt is, dat bij het ontdooiproces de magnetronfunctie combineert met hete lucht. De microgolven ontdooien het eten van binnen, de hete lucht doet dit aan de buitenkant – alles wordt zo gelijkmatig ontdooid. Hiermee maakt de combimagnetron een einde aan ongelijkmatig ontdooid eten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com