You are here: Home » Shoppen » TASSEN WEEK; Oilily

TASSEN WEEK; Oilily

geschreven door Constance

Tegenwoordig hebben ook kleine meisjes hun eigen tassenlijn. Ik moest het vroeger toen ik klein was (ja de tassenverslaving zat er al jong in) met een afdankertje van mijn moeder doen.

oilily

De Oilily tassen zijn er voor groot en klein, maar ik heb afgelopen week een heel schattig meisjestasje gezien, nl. in de vorm van een ezeltje. Echt een tasje waar elk meisje-meisje helemaal blij van wordt. Natuurlijk zijn er ook voor grote meisjes genoeg modellen te koop. De Oilily print is weer helemaal terug naar de basis, nl. de print van de sjaal in de kleuren blauw, roze en oranje. Er zijn grote (weekend)tassen maar ook kleine avondje-uit modellen en natuurlijk ook handige luiertassen. En regelmatig ook tassen met een knipoog, zoals het Barberhouse.oilily barberhouse

En ook de Oilily kleding is weer helemaal terug, compleet met een nieuwe kinderlijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com