You are here: Home » Gadget nieuws » Scheerspiegel met verlichting en radio

Scheerspiegel met verlichting en radio

geschreven door Constance

Het is nog te vroeg voor Vaderdag maar dit is toch wel een perfect cadeau:

scheerspiegel

Een scheerspiegel met ingebouwde AM/FM radio, een digitale klok, een spiegel die niet beslaat en verlichting. Dus de oplossing voor 4 problemen in een: je komt niet meer te laat door de klok, je spiegel is altijd schoon zonder dat ie beslaat, je hebt gelijk een goede verlichting tijdens het scheren en je luistert ook nog eens naar je favoriete zender. Je maakt de spiegel dmv. een zuignap vast op de tegels in je douche en je kunt het scheermes vastmaken dmv. de universele houder.

En natuurlijk is deze spiegel ook perfect voor ons, ladies, tijdens het scheren van de oksel, benen en bikinilijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com