You are here: Home » Fashion » TASSEN WEEK; GABS

TASSEN WEEK; GABS

geschreven door Constance

Deze hele week is het bij shoppen.blogo.nl TASSENWEEK!

Mijn motto is nl. ‘een tas past altijd’ en je kunt nooit genoeg tassen hebben. Deze week zie je verschillende type tassen voorbij komen, sportief, trendy en fashionable.

Gabs g3

Het 1e tassenmerk dat het spits gaat afbijten is GABS. Dit Italiaanse tassenmerk is bij ons in Nederland voornamelijk bekend door het basismodel de G3. De G3 is er in 4 verschillende maten: S, M, L en XL en het zal je dan ook niet verbazen dat voornamelijk de M en L het populairste zijn. De Nederlandse vrouw heeft het over het algemeen niet zo op kleine tasjes (wel jammer) want daar kan vaak niet genoeg in.

Maar GABS heeft nog veel meer leuke modellen, zoals de Anna (een rugzakmodel dat ook als gewone tas te gebruiken is), de Bugaps (een rechthoekig model, in 3 maten) en de Patti (ideaal voor je laptop en papieren). Ik heb zelf al mogen ruiken aan de herfst/wintercollectie 2010/2011 en dan ligt de nadruk op vintageleer, felle kleuren en velours.

Wat ook erg leuk is bij GABS is de mogelijk om verschillende handvatten en banden aan de tas te zetten. De G3 heeft 2 handvatten maar je kunt er ook een lange schouderband aan doen en dan kan ie schuin gedragen worden. En sinds kort, kan je ook een korter (leren) handvat kopen waardoor je GABS tas, als een hobo model, over je schouder gedragen kan worden. En bijna alle GABS modellen kan je groter en kleiner maken of een andere vorm geven dmv. de drukknoppen, ritsen en extra handvatten. (Dit kan je bekijken op de Italiaanse website van GABS.)

gabs winter 2010
GABS herfst/wintercollectie 2010/2011

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com