Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nokia Treasure Tag Test; Nokia Treasure Tag
  • Nokia Treasure Tag vindt je sleutels terug Nokia Treasure Tag vindt je sleutels terug
  • Test; Nokia Lumia 930 Test; Nokia Lumia 930
  • Lancering Nokia Lumia 930 Lancering Nokia Lumia 930
  • Nieuwe Nokia Lumia 630 komt eraan Nieuwe Nokia Lumia 630 komt eraan
  • Nokia lanceert Windows Tablet; Lumia 2520 Nokia lanceert Windows Tablet; Lumia 2520
ladygadgets

Nokia N97 Mini Gold Edition

Nokia lanceert de Nokia N97 Mini Gold Edition. Deze compacte smartphone uit de Nokia Nseries is er nu in een 18karaats gouden versie.

nokia n97 gold

De N97 Mini Gold Edition heeft een licht kantelbaar 3,2-inch touchscreen en een volledig personaliseerbaar startscherm. Hiermee zijn gebruikers via blogs en RSS-feeds altijd op de hoogte van het laatste nieuws van hun favoriete websites. Het QWERTY-toetsenbord maakt het mogelijk om snel en eenvoudig contact te onderhouden met vrienden en familie via sms, e-mail of statusupdates op Facebook en Twitter. Het maken en delen van foto’s is met de N97 Mini Gold Edition eenvoudig. De smartphone heeft een 5 megapixel-camera met Carl Zeiss-lens en dubbele led-flitsfunctie. Met zijn 8 GB intern geheugen dat uit te breiden is tot 24 GB, biedt het toestel ruim voldoende capaciteit voor de opslag van foto’s en video’s. Met Nokia Photo Browser is het zelfs mogelijk om foto’s te bewerken en in 3D te bekijken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?