You are here: Home » Fashion » Mijn miskoop

Mijn miskoop

geschreven door Constance

Zo af en toe doe ik het nog, een miskoop doen. (Vroeger kwam het vaker voor.) Dus toch dat paar schoenen kopen, terwijl je weet dat je echt niet op stiletto’s van 15 cm. kunt lopen of dat jurkje aanschaffen dat toch net iets te strak op de billen zit, maar wie weet val je spontaan 5 kilo af. Wie herkent zich nu nog steeds niet?

mijn miskoop.nl

Maar 70% van alle vrouwen doen maandelijks een miskoop dus ik bevind me in goed gezelschap 😉 (En 50% van de vrowen is tijdens het kopen van de miskoop, voornamelijk schoenen en tassen, ook nog eens ongesteld.)

Vind je het toch wel zonde dat je dure kleding en schoenen niet gedragen worden of zo’n Telsell achtig apparaat niet gebruikt is dan kan je je miskopen plaatsen op mijnmiskoop.nl. En wie weet kan jij met jouw miskoop iemand wel heel erg blij maken en vind je ook nog bij de miskopen van een ander iets wat je altijd al had willen hebben.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com