You are here: Home » Interieurtips » Verkoopstyling, verkoop je huis!

Verkoopstyling, verkoop je huis!

geschreven door Constance

verkoopstyling voor na

Stel je huis staat al enige tijd te koop en je wilt nu toch echt wel graag dat het verkocht wordt. Wat doe je? Vaak wordt gedacht om maar te zakken met de prijs, maar verkoopstyling is ook een goede mogelijkheid om je huis te verkopen.

Waar letten potentiële kopers op wanneer ze op zoek zijn naar hun nieuwe huis:

Een potentiële koper is op zoek naar zijn nieuwe huis en niet naar jouw huis dat te koop staat, ook al is dat natuurlijk hetzelfde pand. Het gaat om het gevoel: Wanneer je foto’s of persoonlijke zaken tegenkomt van de huidige bewoner vinden de meeste mensen het heel moeilijk om daar doorheen te kijken. Het wordt dan niet hun huis, maar ze kijken dan naar jouw huis met jouw persoonlijke foto’s en dergelijke.

Loop eens kritisch door je huis: beschadigde plekjes op de muur, moeten die eigenlijk niet even geschilderd worden? Kopers willen het liefst zo weinig mogelijk doen aan een huis (tenzij ze een opknappertje kopen natuurlijk).

Voor je eigen huis heb je vaak een blinde vlek ontwikkeld. Opruimen is ook heel belangrijk. Je huis moet haast hotel-achtig neutraal worden en alle persoonlijke spullen moeten opgeruimd.

rommel

Dat is lastig omdat je natuurlijk gewend bent aan je eigen spulletjes, maar juist die dingen zijn een drempel voor een potentiële koper. Dus de tekeningen, rondslingerende kleding, verzamelingen even uit de weg. Minder is altijd meer: haal wat meubels weg (kleine tafeltjes e.d.). Zorg dat je niet bij binnenkomst van de woonkamer direct tegen de achterkant van de bank aankijkt.  Ruimte is heel belangrijk! De badkamer moet de uitstraling hebben van een hotelbadkamer!

Dit is natuurlijk nog maar een begin en het blijft lastig om zo objectief te kijken naar het huis waar je vaak al een poos hebt gewoond en écht van jou is geworden!. Een verkoopstylist kan wel objectief naar jouw woning kijken. Dat is het voordeel van verkoopstyling. Vanaf  €300,00 heb je na verkoopstyling een ander huis. Een huis dat klaar is om verkocht te worden! 

Informeer maar eens bij de interieurtipgever naar verkoopstyling en interieuradvies.

 

Marjon Schaeffer, InterieurTipgever Zwolle en omgeving

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Erwin 9 mei 2010 - 20:51

Deze mensen kunnen zeker een verkoopstylist gebruiken:
http://weblogamorf.blogspot.com/2010/05/dutch-design-leen-bakker.html

Reageer
Erwin 9 mei 2010 - 20:51

Deze mensen kunnen zeker een verkoopstylist gebruiken:
http://weblogamorf.blogspot.com/2010/05/dutch-design-leen-bakker.html

Reageer
Erwin 9 mei 2010 - 20:51

Deze mensen kunnen zeker een verkoopstylist gebruiken:
http://weblogamorf.blogspot.com/2010/05/dutch-design-leen-bakker.html

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com