Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

Balmain Clip-in hairextensions

Vorige maand ben ik bij Beauty by Roos langs geweest om dat ik graag meer wilde weten over hairextensions, en daar heb ik ook een artikel overgeschreven. Ook heb ik jullie beloofd dat ik meer informatie zou geven over de Balmain clip-in hairextensions.

balmain clip-in

Balmain heeft 2 verschillende lijnen met clip-in hairextensions. De Balmain Double Hair clip-in is een clip-in die je ook als hairextensions kan gebruiken want deze kan worden vastgezet in je eigen haar. Dan blijft de extension 5 tot 6 weken zitten. De Double Hair extensions zijn gemaakt van echt haar en kunnen daardoor ook gekleurd en gestyled worden. Je kunt er ook voor kiezen om de extensions dmv. de clips in je haar te zetten en na een feestje of een avondje uit kunnen de extensions weer gewoon uit je haar gehaald worden.

Een andere mogelijkheid zijn de Balmain hairXpression clip-in extensions gemaakt dat voelt en glanst als echt haar. Zo kun je kiezen voor een leuk kleuraccent of meer volume dmv. de Clip-in color fringe (in verschillende kleuren en in 15 cm. en 30 cm. lengte verkrijgbaar).Wil je een volledige clip van 35 cm. lang kies dan de Balmain Elegant Collection Paris. Deze Clip-in is voorzien van een haarklem zodat je deze makkelijk kunt vastmaken in je staart en daarna kunt stylen en buigen. Ga je voor lang haar, dan zijn er nog 2 andere Balmain Clip-in producten: de Balmain Complete Extension van 40 cm. (1 baan) en van 60 cm. (2 banen). Beide extensions worden van oor tot oor vastgezet. Alle Balmain hairXpression clip-in extensions zijn gemaakt van zgn. gepatenteerd ‘memory hair’ en dat houdt in dat je haarextensions altijd blijven zoals ze zijn, maw. heb je je extensions gekruld dan blijft de krul zitten (zelfs na een regenbui) en heb je het stijl gemaakt dan blijft het stijl. En als je je extensions wast dan kan je het weer veranderen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S_T-FRBuDZ4[/youtube]

Natuurlijk zijn hairextensions gemaakt van echt haar die 3 maanden blijven zitten de mooiste oplossing, maar voor de dames met een kleine beurs of voor iedereen die het leuk vindt om af en toe eens lang haar te hebben zijn de Balmain Clip-in producten een leuk idee.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?