Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moooi in Milaan Moooi in Milaan
  • Woonbeurs in Keulen Woonbeurs in Keulen
  • Home sweet Home, op de Wonen&Co Home sweet Home, op de Wonen&Co
  • Wat zijn de meeste gebruikte kleuren in huis? Wat zijn de meeste gebruikte kleuren in huis?
  • Stoere wooncadeaus en woonaccessoires voor echte mannen Stoere wooncadeaus en woonaccessoires voor echte mannen
  • Woonbeurs 2012 Amsterdam Woonbeurs 2012 Amsterdam
wonen

Jan des Bouvrie gearresteerd.

jan-des-bouvrie

 

Vanmorgen nog half slapend wakker geworden met het nieuws dat Jan des Bouvrie is gearresteerd. De man die een zwart/wit interieur tot kunst heeft verheven? En onder andere door het zwart wit zo beroemd is geworden? Ik begreep eerst niet waar het precies over ging…Was hij in de boeien geslagen omdat hij veel invloed heeft (gehad) op de Nederlandse interieurs? Of dat hij zij naam heeft verbonden aan een verfmerk? Verdwijnt hij achter de tralies omdat zijn lampen, klein meubels en snuisterijen te koop zijn voor dump prijzen bij een grote bouwmarkt? Dat waren de eerste gedachten die door mijn hoofd schoten.

 Inmiddels wakker en bij mijn positieven, begreep ik dat hij verdacht wordt van fraude. Hij werd zoals dat mooi heet ‘aangehouden’ door rechercheurs van de FIOD-ECD. Hij zou volgens justitie een rol spelen bij een miljoenenfraude in de vastgoedsector. Voor mij, toch wel een bewonderaar van het commerciële talent Jan des B., was het nieuws schokkend. Of zou hij toch niet zo’n commercieel genie zijn..

Stel je voor dat het bewezen wordt dat hij ondeugend is geweest, dan zal hij moeten brommen…

 Hij zal dan zijn tijd moeten uitzitten in een saaie cel en moeten wachten tot hij weer vrijkomt. Tip voor hem is dan, als hij zich verveeld, hij zijn cel kan opvrolijken met zijn eigen kleurtjes op de muur en de betaalbare spulletjes van Gamma.

 Ik hoop voor hem en zijn vrouw Monique dat het allemaal meevalt. Maar er is een kans dat hij tijdelijk  gekleed in zijn favoriete kleuren achter de tralies moet zitten……

Mart Renes, de InterieurTipgever

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?