You are here: Home » Beauty » Schoonheidsbehandeling bij Natuurlijk Evel!en

Schoonheidsbehandeling bij Natuurlijk Evel!en

geschreven door Constance

Vorige maand zou ik al heerlijk verwend gaan worden bij schoonheidsinstituut Natuurlijk Evel!en in Chaam, maar door de carnavalsoptocht hebben we onze afspraak 1 maand moeten verplaatsen.

evel-en-schoonheidssalon

Maar morgen is dan zover, ik krijg een heerlijke schoonheidsbehandeling. Ik ga samen met Tom Sebastian, die al een vaste klant is bij Natuurlijk Evel!en en natuurlijk krijgen jullie binnenkort ook mijn ervaringen te lezen en ook zorg ik voor een leuke video.

Wil je precies bekijken wat een behandeling bij Natuurlijk Evel!en inhoudt, kijk dan even bij mijn 1e artikel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com