You are here: Home » Fashion » Manfield werkt samen met styliste Danie Bles

Manfield werkt samen met styliste Danie Bles

geschreven door Constance

Vanaf 22 maart ligt bij Manfield een speciale limited edition ‘Mix & Match by Danie’ collectie in de winkels en voor deze collectie heeft Danie Bles zich laten inspireren door Nikkie Plessen en Sylvie van der Vaart.

manfield

“De hoge hakken zijn stoer en sexy en passen daardoor perfect bij Nikkie Plessen, zo kan je ze perfect dragen bij een jeans maar ook onder een jurkje. En de ballerina’s zijn elegant, tijdloos en fashionable, dus helemaal Sylvie van der Vaart” (*Quote Danie Bles) Op 20 maart wordt de ‘Mix & Match by Danie’ collectie gepresenteerd tijdens de Mix & Match fashion show. Tijdens deze show kan je zien hoe je kledingstukken kunt mixen en matchen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com