Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Koken met Villa Massa Limoncello Koken met Villa Massa Limoncello
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
  • Lever oude schoenen in voor geld Lever oude schoenen in voor geld
  • Kiehl’s reiscollectie Kiehl’s reiscollectie
  • Kerst mueslimix van mymuesli Kerst mueslimix van mymuesli
  • Make-Up Studio Make-Up Studio
shoppen

Manfield werkt samen met styliste Danie Bles

Vanaf 22 maart ligt bij Manfield een speciale limited edition ‘Mix & Match by Danie’ collectie in de winkels en voor deze collectie heeft Danie Bles zich laten inspireren door Nikkie Plessen en Sylvie van der Vaart.

manfield

“De hoge hakken zijn stoer en sexy en passen daardoor perfect bij Nikkie Plessen, zo kan je ze perfect dragen bij een jeans maar ook onder een jurkje. En de ballerina’s zijn elegant, tijdloos en fashionable, dus helemaal Sylvie van der Vaart” (*Quote Danie Bles) Op 20 maart wordt de ‘Mix & Match by Danie’ collectie gepresenteerd tijdens de Mix & Match fashion show. Tijdens deze show kan je zien hoe je kledingstukken kunt mixen en matchen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?