Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Personaliseer je muur met Dock Four Stylepads Personaliseer je muur met Dock Four Stylepads
  • IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie
  • IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
wonen

Jongenskamer, stoer en handig!

Toro

Je creëert een kompleet “nieuwe look” voor de kinderkamer met deze nieuwe collectie beddengoed en textiele accessoires  van “Tante Ted”.  De “Toro”collectie met zijn kenmerkende kleurbanen, stoere opdrukken en moderne kleuren siert niet alleen het textiel.

Een jongenskamer wordt zó omgetoverd tot een eigentijdse “El Toro” arena. Ieder kussensloop heeft een oormerk wat het geheel een unieke uitstraling geeft. Een combinatie dat groot en klein zal aanspreken.

kapstokErg leuk en verassend is ook deze nieuwe multifunctionele interieursticker die niet alleen stoer uitziet. Met de verschillende haakjes is hij ook handig om bijvoorbeeld de pyjama of handdoek op te hangen.“Tante Ted” ontwerpt meer van deze stoere collecties voor de kinderkamer. Zeker de moeite waard om eens de website te bezoeken.

En….. natuurlijk is de nieuwe collectie ook voor stoere meiden!

De InterieurTipgever  Limburg , Saskia de Boer

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?