You are here: Home » Slaapkamer » Jongenskamer, stoer en handig!

Jongenskamer, stoer en handig!

geschreven door Constance

Toro

Je creëert een kompleet “nieuwe look” voor de kinderkamer met deze nieuwe collectie beddengoed en textiele accessoires  van “Tante Ted”.  De “Toro”collectie met zijn kenmerkende kleurbanen, stoere opdrukken en moderne kleuren siert niet alleen het textiel.

Een jongenskamer wordt zó omgetoverd tot een eigentijdse “El Toro” arena. Ieder kussensloop heeft een oormerk wat het geheel een unieke uitstraling geeft. Een combinatie dat groot en klein zal aanspreken.

kapstokErg leuk en verassend is ook deze nieuwe multifunctionele interieursticker die niet alleen stoer uitziet. Met de verschillende haakjes is hij ook handig om bijvoorbeeld de pyjama of handdoek op te hangen.“Tante Ted” ontwerpt meer van deze stoere collecties voor de kinderkamer. Zeker de moeite waard om eens de website te bezoeken.

En….. natuurlijk is de nieuwe collectie ook voor stoere meiden!

De InterieurTipgever  Limburg , Saskia de Boer

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com