You are here: Home » Beauty » De online beauty goodiebag

De online beauty goodiebag

geschreven door Constance

Welikefashion.com introduceert in samenwerking met SampleLovers de allereerste online beauty goodiebag.

Online Goodiebag

Een tasje vol luxe samples, voor het ultieme verwen- en modegevoel.  Een gewild item, zoals ze worden uitgedeeld bij de felbegeerde modefeestjes en –shows. Sommige mensen gaan speciaal voor de Goodiebag naar modeshows. Na je bestelling bij Welikefashion.com kan je je eigen goodiebag vullen met samples. Zo maak je je eigen goodiebag op maat. Je hebt de keuze uit merken zoals Bergman, Juvena, Versace, John Richmond en Sans Soucis en het aanbod wisselt regelmatig. Je krijgt je goodiebag bij je bestelling thuis bezorgd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com