Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

De online beauty goodiebag

Welikefashion.com introduceert in samenwerking met SampleLovers de allereerste online beauty goodiebag.

Online Goodiebag

Een tasje vol luxe samples, voor het ultieme verwen- en modegevoel.  Een gewild item, zoals ze worden uitgedeeld bij de felbegeerde modefeestjes en –shows. Sommige mensen gaan speciaal voor de Goodiebag naar modeshows. Na je bestelling bij Welikefashion.com kan je je eigen goodiebag vullen met samples. Zo maak je je eigen goodiebag op maat. Je hebt de keuze uit merken zoals Bergman, Juvena, Versace, John Richmond en Sans Soucis en het aanbod wisselt regelmatig. Je krijgt je goodiebag bij je bestelling thuis bezorgd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?