Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
shoppen

iPhone app tegen acne

Een hele aparte iPhone app is ontwikkeld door de dermatoloog Dr. Greg Pearson.

acne app

Deze app schijnt nl. te helpen tegen acne en is ontwikkeld op basis van lichttherapie. Als je gebeld wordt, dan treedt de Acne app in werking en geeft het scherm blauw en rood licht af. Dit licht doodt de bacteriƫn en stimuleert ook de productie van collageen waardoor rimpels afnemen.

Natuurlijk zijn de expert sceptisch over deze behandeling want om deze doeltreffend te laten zijn moet de huid 16 minuten aan blauw licht en 6 tot 8 minuten aan rood licht blootgesteld worden en moet er ook genoeg licht worden afgegeven en dat valt met de iPhone nog te bezien.

Maar ja baat het niet, schaden doet het ook niet.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?