You are here: Home » Gadgets » iPhone app tegen acne

iPhone app tegen acne

geschreven door Constance

Een hele aparte iPhone app is ontwikkeld door de dermatoloog Dr. Greg Pearson.

acne app

Deze app schijnt nl. te helpen tegen acne en is ontwikkeld op basis van lichttherapie. Als je gebeld wordt, dan treedt de Acne app in werking en geeft het scherm blauw en rood licht af. Dit licht doodt de bacteriën en stimuleert ook de productie van collageen waardoor rimpels afnemen.

Natuurlijk zijn de expert sceptisch over deze behandeling want om deze doeltreffend te laten zijn moet de huid 16 minuten aan blauw licht en 6 tot 8 minuten aan rood licht blootgesteld worden en moet er ook genoeg licht worden afgegeven en dat valt met de iPhone nog te bezien.

Maar ja baat het niet, schaden doet het ook niet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com