You are here: Home » Schoenen & laarzen » Ugg Australia

Ugg Australia

geschreven door Constance

Zoals ik al eerder meldde zijn we voorlopig nog niet van de Ugg Australia laars af, maar hoe weet je nu of je bij een (goedkope) online winkel de echte of echte neppers koopt?

ugg australia

Als je goedkoop uit wilt zijn, dan raad ik je aan om ze in de VS te bestellen via Us Unlocked.com. De eigenaresse Linda is een Nederlandse, dus als je ergens niet uitkomt kan je al je vragen gewoon in het Nederlands stellen en je hebt heel snel, via de mail, antwoord. Verder zorgt Us Unlocked ervoor dat je je Ugg laarzen zsm. in huis hebt en je kunt ook precies bekijken waar je pakketje zich bevindt.

Wil je toch persé zelf aan de slag, dan is het een idee om even te kijken op de Ugg Australia website. Want daar staat een lijst met officiële online verkoopadressen, zodat je de zekerheid hebt dat je de ‘echte’ Ugg Australia laarzen besteld ipv. een paar (soms hele slecht nagemaakte) neppers. Je kunt dit opzoeken onder het kopje ‘Retail Stores/Authorized Online Retailers’ en dit is per land.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com