Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Shiny UGGs exclusief bij Van den Assem Shiny UGGs exclusief bij Van den Assem
  • Maasmechelen Village opent nieuwe winkels Maasmechelen Village opent nieuwe winkels
  • UGG sale bij Vimodos UGG sale bij Vimodos
  • Ugg winkel in Maasmechelen Village Ugg winkel in Maasmechelen Village
  • Mail & win: Ugg Laarzen Mail & win: Ugg Laarzen
  • Schapenvacht laarzen van Mou boots Schapenvacht laarzen van Mou boots
shoppen

Ugg Australia

Zoals ik al eerder meldde zijn we voorlopig nog niet van de Ugg Australia laars af, maar hoe weet je nu of je bij een (goedkope) online winkel de echte of echte neppers koopt?

ugg australia

Als je goedkoop uit wilt zijn, dan raad ik je aan om ze in de VS te bestellen via Us Unlocked.com. De eigenaresse Linda is een Nederlandse, dus als je ergens niet uitkomt kan je al je vragen gewoon in het Nederlands stellen en je hebt heel snel, via de mail, antwoord. Verder zorgt Us Unlocked ervoor dat je je Ugg laarzen zsm. in huis hebt en je kunt ook precies bekijken waar je pakketje zich bevindt.

Wil je toch persé zelf aan de slag, dan is het een idee om even te kijken op de Ugg Australia website. Want daar staat een lijst met officiële online verkoopadressen, zodat je de zekerheid hebt dat je de ‘echte’ Ugg Australia laarzen besteld ipv. een paar (soms hele slecht nagemaakte) neppers. Je kunt dit opzoeken onder het kopje ‘Retail Stores/Authorized Online Retailers’ en dit is per land.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?