Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Test; Wenkbrauwset Youngblood Mineral Cosmetics Test; Wenkbrauwset Youngblood Mineral Cosmetics
  • Carmen lanceert 2 beautytools Carmen lanceert 2 beautytools
  • Wenkbrauwen van Soap Treatment Store Wenkbrauwen van Soap Treatment Store
shoppen

Mooie wenkbrauwen met Pupa Milano

Het Italiaanse cosmeticamerk Pupa Milano heeft een hele nieuwe collectie met wenkbrauwproducten op de markt gebracht.

pupa eyebrow set

Zo is er een speciale kit, met een pincet (en deze zit in een mooi leren hoesje) en een After-tweezer gel (tegen evt. roodheid na het epileren). Natuurlijk is er ook een wenkbrauwpotlood met aan de andere kant een borsteltje en een speciale puntenslijper en een Eyebrow fixing gel (een wenkbrauwmascara in 3 verschillende kleuren). Want ik helemaal geweldig vind is de Eyebrow set; deze set bestaat uit een wenkbrauwpoeder en een fixatie wax. En deze wax gebruik je om je wenkbrauwen de hele dag in vorm te houden. En andere topper is de Eyebrow marker: met deze pen breng je heel gemakkelijk een mooie boog aan, en is speciaal ontworpen voor iedereen die weinig tot geen wenkbrauwen (meer) heeft. De kleur blijft perfect zitten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?