You are here: Home » Gadgets » Mooie wenkbrauwen met Pupa Milano

Mooie wenkbrauwen met Pupa Milano

geschreven door Constance

Het Italiaanse cosmeticamerk Pupa Milano heeft een hele nieuwe collectie met wenkbrauwproducten op de markt gebracht.

pupa eyebrow set

Zo is er een speciale kit, met een pincet (en deze zit in een mooi leren hoesje) en een After-tweezer gel (tegen evt. roodheid na het epileren). Natuurlijk is er ook een wenkbrauwpotlood met aan de andere kant een borsteltje en een speciale puntenslijper en een Eyebrow fixing gel (een wenkbrauwmascara in 3 verschillende kleuren). Want ik helemaal geweldig vind is de Eyebrow set; deze set bestaat uit een wenkbrauwpoeder en een fixatie wax. En deze wax gebruik je om je wenkbrauwen de hele dag in vorm te houden. En andere topper is de Eyebrow marker: met deze pen breng je heel gemakkelijk een mooie boog aan, en is speciaal ontworpen voor iedereen die weinig tot geen wenkbrauwen (meer) heeft. De kleur blijft perfect zitten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com