Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsung Galaxy S4 in rood Samsung Galaxy S4 in rood
  • Nieuwe Duracell mobiele oplader Nieuwe Duracell mobiele oplader
  • Gadget test: Samsung N150 netbook Gadget test: Samsung N150 netbook
  • Philips komt met een strijkijzer voor mannen! Philips komt met een strijkijzer voor mannen!
ladygadgets

Zwarte toiletartikelen

In navolging van het zwarte toiletpapier van Renova, zijn er nu ook zwarte keukenrollen en zwarte tissues.

renova toiletpapier

Alle Renova producten zijn niet alleen te koop in het zwart, maar ook in limegroen, feloranje, pink, felblauw en rood. En de duo-wcrollen zijn nu verpakt in een voorgevormde verpakking waardoor deze er uitzien als grote yoghurtdoosjes.  En wat dacht je van de wc-papiergiftpacks? Zo is er een giftpack, met daarin 3 verschillende kleuren toiletpapier. En als je echt fashionable wilt zijn, wat dacht je van zwarte (of limegroene, oranje of rode) zakdoekjes?

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?