You are here: Home » Gadgets » Fitflop zomercollectie 2010

Fitflop zomercollectie 2010

geschreven door Constance

De Fitflop collectie is weer behoorlijk uitgebreid en nu heb je dus echt geen excuus meer om te werken aan mooie, stevige billen en benen en een betere houding.

fitflop pietra

Fitflop Pietra

Het ‘basismodel’ de Walkstar I is er nu in 8 kleuren waarvan fuchsia de nieuwste kleur is. De Walkstar III (gemaakt van leer) is er nu ook in fuchsia en in het lippenstiftrood. Speciaal voor de dames met een smallere voet komt Fitflop met de Pietra. En de Pietra is superelegante Fitflop, compleet met strass stenen! Voor de liefhebsters van glamour  is er de Electra, in de nieuwste kleur titanium (of in het zwart, brons of zilver). En ben je op zoek naar een comfortabele en neutrale Fitflop dan is model Oasis perfect voor je.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com