You are here: Home » In & om het huis » Winterfeest

Winterfeest

geschreven door testman

winterfeest

Warme chocomel, glühwein en erwtensoep: Het hoort bij de kou. Heerlijk na een dagje sleeën en schaatsen. Het kan niet op deze winter! Wij hebben al heel wat ijspret gehad. Dat kan ook niet anders met een schaatsbaan in de ‘achtertuin’.
Na een week strenge vorst was dan eindelijk ook de sloot achter ons huis betrouwbaar en konden we via de tuin naar het ijs. Geweldig!   Het is pas de tweede keer dat het kon in de tien jaar dat wij hier wonen. Vorige week vierden we dan ook een heus winterfeest!
Maar…. een winterfeest met schaatspret, maar zonder haardvuur en marsh mallows, is géén winterfeest! Dus, terwijl de kinderen schaatsten, ging op de vlonder alvast de vuurschaal aan. Toen het donker werd en koud, kwamen zij over de sloot, van de ijsbaan om zich te warmen bij het vuur. En natuurlijk gingen toen de marshmallows in de vlammen.
winterfeest2
Wij genieten zomer en winter van onze tuin aan het water! Elk seizoen heeft zijn mooie momenten. Straks in het voorjaar de jonge eendjes…
Puur genot.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com