Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence Trend Edition ‘Into the snow glow’ essence Trend Edition ‘Into the snow glow’
  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
wonen

Winterfeest

winterfeest

Warme chocomel, glühwein en erwtensoep: Het hoort bij de kou. Heerlijk na een dagje sleeën en schaatsen. Het kan niet op deze winter! Wij hebben al heel wat ijspret gehad. Dat kan ook niet anders met een schaatsbaan in de ‘achtertuin’.
Na een week strenge vorst was dan eindelijk ook de sloot achter ons huis betrouwbaar en konden we via de tuin naar het ijs. Geweldig!   Het is pas de tweede keer dat het kon in de tien jaar dat wij hier wonen. Vorige week vierden we dan ook een heus winterfeest!
Maar…. een winterfeest met schaatspret, maar zonder haardvuur en marsh mallows, is géén winterfeest! Dus, terwijl de kinderen schaatsten, ging op de vlonder alvast de vuurschaal aan. Toen het donker werd en koud, kwamen zij over de sloot, van de ijsbaan om zich te warmen bij het vuur. En natuurlijk gingen toen de marshmallows in de vlammen.
winterfeest2
Wij genieten zomer en winter van onze tuin aan het water! Elk seizoen heeft zijn mooie momenten. Straks in het voorjaar de jonge eendjes…
Puur genot.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?