You are here: Home » Accessoires » Devolo dLan 200 AVmini

Devolo dLan 200 AVmini

geschreven door Constance

Na de Devolo dLan 200 AV komt er volgende maand een mini versie op de markt. De diepte is slechts 29 mm en hij is afgewerkt in witte pianolak, dus een sieraad in je woonkamer. De nieuwe chip zorgt voor het overdragen van snelheden tot 200 Mbps over een afstand van 300 meter of meer. En de software is compatibel met Windows 7.

devolo mini

Door de kleine afmetingen van de dLan 200 AVmini valt de adapter bijna geheel binnen de voorkant van elk stopcontact waardoor ie nergens echt opvalt. Het installeren gaat heel eenvoudig, je stopt de adapter in het stopcontact en daarna kan je op het 3-LED statusdisplay zien of je verbinding hebt. En dmv. van de encryptieknop voeg je in 3 stappen computers, printers, hard schijven of gamesconsoles toe: je drukt op de encryptieknop en klaar. En door het verbeterde circuit krijg je ook nog eens een energiebesparing van 60% want zodra je je pc in de standby stand schakelt de dLan 200 AVmini automatisch over in de energiebesparende ‘deep-stand-by’ modus. En als je je pc weer aanzet is ook de adapter weer beschikbaar. Je kunt de adapter ook gebruiken met alle andere Devolo dLan 200 producten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com