Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Devolo dLAN 1200+ met WiFi Test; Devolo dLAN 1200+ met WiFi
  • Olixar 6 USB oplader Olixar 6 USB oplader
  • Stopcontact met usb aansluiting Stopcontact met usb aansluiting
  • Betere Wifi met Linksys Betere Wifi met Linksys
  • Gadget Test: D-Link PowerLine Gadget Test: D-Link PowerLine
  • Gadget Test: Devolo WiFi via je stopcontact Gadget Test: Devolo WiFi via je stopcontact
ladygadgets

Devolo dLan 200 AVmini

Na de Devolo dLan 200 AV komt er volgende maand een mini versie op de markt. De diepte is slechts 29 mm en hij is afgewerkt in witte pianolak, dus een sieraad in je woonkamer. De nieuwe chip zorgt voor het overdragen van snelheden tot 200 Mbps over een afstand van 300 meter of meer. En de software is compatibel met Windows 7.

devolo mini

Door de kleine afmetingen van de dLan 200 AVmini valt de adapter bijna geheel binnen de voorkant van elk stopcontact waardoor ie nergens echt opvalt. Het installeren gaat heel eenvoudig, je stopt de adapter in het stopcontact en daarna kan je op het 3-LED statusdisplay zien of je verbinding hebt. En dmv. van de encryptieknop voeg je in 3 stappen computers, printers, hard schijven of gamesconsoles toe: je drukt op de encryptieknop en klaar. En door het verbeterde circuit krijg je ook nog eens een energiebesparing van 60% want zodra je je pc in de standby stand schakelt de dLan 200 AVmini automatisch over in de energiebesparende ‘deep-stand-by’ modus. En als je je pc weer aanzet is ook de adapter weer beschikbaar. Je kunt de adapter ook gebruiken met alle andere Devolo dLan 200 producten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?