Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe smaken YOGI TEA Nieuwe smaken YOGI TEA
  • Koffietest Aroma club koffiebonen Koffietest Aroma club koffiebonen
  • Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018 Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018
  • Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen
  • De frisdrank Kombucha verovert nu ook Nederland De frisdrank Kombucha verovert nu ook Nederland
  • Met de THEEPLANK 2.0 serveer je thee op een bijzondere manier Met de THEEPLANK 2.0 serveer je thee op een bijzondere manier
shoppen

Chai Latte

Onderstaand artikel is geschreven door gastblogster Alexandra.

bondi chai

Het leven is goed, heerlijk shoppen in de uitverkoop en daarna neerstrijken bij een gezellig tentje voor een kop heerlijke Chai latte! Het is helemaal hot: na alle koffiesmaakjes moest de thee er nu eindelijk ook aan geloven, al was thee er natuurlijk al jaren in smaakjes: dit is echt helemaal nieuw! (nou ja, 5000 jaar geleden in China ontdekt door Shen Nung…). Sinds de film Slumdog Millionaire wilde iedereen dit wel eens proberen en nu kan dat ook rustig thuis!

Bondi Chai brengt het op de markt in twee heerlijke smaken nl.: Bondi Chai Club Cinnamon of Bondi Chai Vanilla Honey

Chai word gemaakt met zwarte thee, melk en verschillende specerijen zoals Kardemom,Gember,Kaneel en Pepper. Chai Latte is een heerlijke warme,prikkelende drank die Bondi Chai heel handig in een portie verpakking gedaan heeft. Je hoeft het alleen maar aan warme melk toe te voegen en het is al gezoet met natuurlijke honing!

Als je het eerst wil proberen in een horecagelegenheid spreek dan Chai wel uit als Tsjei anders val je oncool door de mand.Verder moet je weten dat Chai Latte glutenvrij,vetvrij en halal gecertificeerd is dus dan hoef je verder niks te vragen en kun je direct genieten! Oh ja, er zit ook veel minder cafeine in dan een kop koffie en als je het bereidt met sojamelk ben je helemaal goed bezig! Zo past Chai Latte helemaal in mijn lijstje goede voornemens voor 2010!

Ps Lipton en Pickwick liggen al op de loer maar volgens mij nog niet in Nederland verkrijgbaar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?