Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie
  • Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters
shoppen

Just J, symbolen armbanden

Het armbandje van Pink Ribbon dat dit jaar is ‘ontworpen’ door Danielle Overgaag kwam me al zo bekend voor, maar ik wist niet meer waarvan. Maar toen ik de sieraden van Just J zag wist ik het meteen, daar kende ik het zijden armbandje van.

justj

Just J is bedacht met het idee om iets goed en positiefs te creeeren in de wereld. De verschillende symbolen zijn het belangrijkste in collectie en alles heeft zijn eigen betekenis. Er zijn 8 symbolen: love, joy, shine, sparkle, grateful, free, fearless, turnaround en inner peace. Je kunt de bandjes om je pols, enkel of nek dragen en deze worden gecombineerd met clip bedels, ribbon bedels, kettingen, oorbellen, ringen, armbanden en zoetwaterparels. Alle sieraden en bedels zijn te koop in het zilver en ook in 18 karaat geel, wit en roze goud met of zonder diamanten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?