You are here: Home » Gadgets » Just J, symbolen armbanden

Just J, symbolen armbanden

geschreven door Constance

Het armbandje van Pink Ribbon dat dit jaar is ‘ontworpen’ door Danielle Overgaag kwam me al zo bekend voor, maar ik wist niet meer waarvan. Maar toen ik de sieraden van Just J zag wist ik het meteen, daar kende ik het zijden armbandje van.

justj

Just J is bedacht met het idee om iets goed en positiefs te creeeren in de wereld. De verschillende symbolen zijn het belangrijkste in collectie en alles heeft zijn eigen betekenis. Er zijn 8 symbolen: love, joy, shine, sparkle, grateful, free, fearless, turnaround en inner peace. Je kunt de bandjes om je pols, enkel of nek dragen en deze worden gecombineerd met clip bedels, ribbon bedels, kettingen, oorbellen, ringen, armbanden en zoetwaterparels. Alle sieraden en bedels zijn te koop in het zilver en ook in 18 karaat geel, wit en roze goud met of zonder diamanten.

Gerelateerde artikelen

11 reacties

Vandaag bij Radio 10 Gold - Tom Sebastian 27 september 2010 - 10:10

[…] je ook thuis je dagelijkse vitaminen niet vergeten dan is er nu een handige dispenser te koop van Dagravit. Je zet deze (navulbare) dispenser gewoon op de ontbijttafel of je hangt hem op in je badkamer en […]

Reageer
Vandaag bij Radio 10 Gold - Tom Sebastian 27 september 2010 - 10:10

[…] je ook thuis je dagelijkse vitaminen niet vergeten dan is er nu een handige dispenser te koop van Dagravit. Je zet deze (navulbare) dispenser gewoon op de ontbijttafel of je hangt hem op in je badkamer en […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com