You are here: Home » Eten & koken » Opvouwbaar vergiet

Opvouwbaar vergiet

geschreven door Constance
The Cave

Een van de grootste plaats ‘opslupers’, in je keukenkast of keukenla, is toch wel het vergiet. Want vaak past ie (net) niet in een pan en waar laat je ‘m dan?

opvouwbaar vergiet

Al speurend naar nieuw keukengerei, ja je bent Shopaholic of niet, kwam ik het opvouwbare vergiet van Joseph Joseph tegen. En dit vergiet vouw je open als je ‘m even niet nodig hebt (dan krijg je een plat plankje) en zodra je je pasta of rijst wil afgieten, vouw je ‘m in elkaar en dan is het plankje een vergiet geworden. En ben je klaar met afgieten, dan vouw je het vergiet weer open en zet je het rechtop in je vaatwasser en aanrecht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com