Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • La Source alcoholvrije dranken La Source alcoholvrije dranken
  • Open flessen wijn bewaren Open flessen wijn bewaren
  • Sulfree voor sulfiet vrije wijn Sulfree voor sulfiet vrije wijn
  • Unieke Vaderdagcadeaus Unieke Vaderdagcadeaus
  • Barbecook introduceert de Plancha Barbecook introduceert de Plancha
  • Wijnalmanak App Wijn & Liefde Wijnalmanak App Wijn & Liefde
ladygadgets

Bijzondere wijnkaraf

Zoek je nog een bijzondere karaf om de wijn in te schenken?

etienne meneau karaf

De karaffen van Etienne Meneau zijn een lust voor het oog en je hebt, in ieder geval, een bijzonder gespreksonderwerp. In de modellen past een fles wijn en ze zijn allemaal te koop in een gelimiteerde oplage van 4 of 8 stuks. Daar hangt dan wel weer een (behoorlijk pittig) prijskaartje aan, maar voor je (schoon)moeder heb je toch alles over 😉

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?