You are here: Home » Shoppen » Tassen van Mischa Barton in Nederland te koop!

Tassen van Mischa Barton in Nederland te koop!

geschreven door Constance

In 2008 heeft actrice Mischa Barton (oa. bekend uit The OC) haar eigen tassenlijn gelanceerd. Zij is hierbij geinspireerd door haar vele buitenlandse reizen en aangezien zij ook dol is op vintage, hebben de tassen een vintage touch gekregen.

mischa barton

De UK was het 1e aan de beurt om kennis te maken met de tassen, het is immers haar geboorteland, maar door het grote succes is de tassenlijn nu ook in het buitenland beschikbaar, waardoor ook Nederland.  Het allereerste (en voorlopig enige) verkooppunt in Nederland is Capricci. De fall/wintercollectie 2009 kenmerkt zich voornamelijk door het gebruik van lakleer, studs en franjes en is te koop in de kleuren zwart, paars en tan.

Op alle tassen (van clutch t/m hobo) vind je altijd het logo van Mischa Barton terug.  De prijzen vallen ook erg mee, je betaalt euro 34,95 voor een clutch en voor de leren Lennon (het kopstuk van de herfst/winter collectie) betaal je euro 134,95.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com